Tansiyon ile Gelen Doğum Hikayem:)
196 görüntüleme
C
Canan Ç. Y. ..
9 Haziran 2025 06:38
Merhabalar , bende sizleri bir nebze rahatlatmak için yazmak istedim.
Benim her şeyim çok iyi gidiyordur cocugum kilosu benim hamilelegim:)
Fakat 33.hafta itibari ile 16 lara çıkan tansiyonlarim oldu hemen takip ve NST başladı ve tansiyon ilacı kullandım günde 1 kere
Sonra 13 14 lerde seyredince ilaca rağmen 37.hafta da sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım
Böyle bir durum da asla panik yapmayın asla korkmayın doktor kontrollerinizi ve takibinizi gün içinde aksatmadan tuzlu yemeden bol su bol mutluluk no stres ile inanın 37.hafta da olsa sizde çocuğunuz da sağlıkla dünyaya geliyor panik olmayın 🥰
Benim her şeyim çok iyi gidiyordur cocugum kilosu benim hamilelegim:)
Fakat 33.hafta itibari ile 16 lara çıkan tansiyonlarim oldu hemen takip ve NST başladı ve tansiyon ilacı kullandım günde 1 kere
Sonra 13 14 lerde seyredince ilaca rağmen 37.hafta da sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım
Böyle bir durum da asla panik yapmayın asla korkmayın doktor kontrollerinizi ve takibinizi gün içinde aksatmadan tuzlu yemeden bol su bol mutluluk no stres ile inanın 37.hafta da olsa sizde çocuğunuz da sağlıkla dünyaya geliyor panik olmayın 🥰

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
9 Haziran 2025 16:15
❤️😊
G
Gülşah Ö.
20 Haziran 2025 20:19
Ben de 22 tansiyon ile erken doğum yaptım kesinlikle panik olmayın ben panik oldukça tansiyonum daha da arttı

Güler D. ..
21 Haziran 2025 09:35
Benim de 17/11 tansiyonla yatış yapıldı preeklampsi tanısı koyuldu 38. Haftada acil sezaryene alındım🙂
M
Merve Ö.
7 Ağustos 2025 05:10
Benm tansiyonum en fazla 14 e çıkmıştı. Aşırı oynak da değildi. Ama 38+2 de çok son dk bir kararla sezaryen oldum. Çok güzel geçti operasyon ama hala aklımda bir miktar sorular var