Tansiyon

53 görüntüleme
M

Makbule Ö.

28 Mayıs 2026 21:36
İlk gebeliğim de erken doğum yaptım tansiyondan gebelik zehirlenmesi oldu şuan ikinci geceliğine hamileyim kaç gündür 13 Lerde büyük tansiyonum yuksek mı bilemedim herhangi birşey yapmam lazım mı.
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

28 Mayıs 2026 22:21
14 üzeri tansiyonlar takip edilmeli . 16 ve üzeri olduğunda muhakkak doktora başvurmalısınız . 12-13 normaldir. Tansiyonunuzu düzenli ölçüp sürekli 14 ve üzeri çıkıyorsa doktorunuza başvurun . Çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün bebeklerinizi
G

Gizem A. N.

Premium Üye
31 Mayıs 2026 03:50
Öncelikle çok geçmiş olsun bende ağır preeklemsi tanısıyla hastanede yattım 33. Haftada başladı 35i zor gördüm 200 tansiyonla acil sezaryene alındım bu arasa mesleğimde hemşire zaten bilgimin olduğu bi konuydu ama sonrası için bilgim çok yoktu kardiyolojiye göründüm iki yıllık raporlu tansiyon ilacı yazdı ve çevremdeki preeklemsi geçmişi olanlar ikinci gebeliğinde mutlaka tansiyon ilacı kullanıyorlar doktor önerisi ile riskli gebe olduğunuz için çok yüksek değil ama sınırda 14-10 sınır doktorunuza mutlaka iletin ve sürekli bir tansiyon takibi yapın tuzu sıfıra indirin bence geçmiş olsun 💐
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir