Tansiyon

69 görüntüleme
H

Hatice K. Y. ..

22 Temmuz 2025 22:14
Merhaba 38 haftalık hamileyim vajinal doğum yapmak istiyorum lakin ara ara tansiyonum yükseliyor 14 9 13 8 gibi değerler gösteriyor yarım saatte tekrar düşüyor bu yüzden doktorum ilaç başlamıyor deneyimle ebeler varsa yardım istiyorum doktorum eğer genetik bir tansiyon hastalığında veya hipertansiyonun gebeliğe bağlı olsa yarım saat içinde düşüremeyiz tansiyonunu diyor ama dediğim gibi yarım saat dinlenince düşüyor tansiyonum biraz panikten çıkıyor sanırım doğumda da bunun yüzünden doktorun beni sezaryeni almasından korkuyorum bilgisi olan deneyimi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim
H

Hatice K. Y. ..

23 Temmuz 2025 21:59
??
F

Fatma

23 Temmuz 2025 22:24
Canım benim de 36. Haftada böyle olmuştu tansiyonum sürekli çıkıyordu sonra düşüyordu doktor ilaç başlatmadı ama normal doğumda sıkıntı yaşayabileceğimi ve bebekle beni riske atmak istemediğini söyledi ve sezeryana aldı 36+4 te. Ben de sezeryan doğum istemiyordum ama en azından sağlıkla bebeğime kavuştum. Şu an 15 aylık oğlum şükür bir problem yaşamadan kavuştuk.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir