Tanışalım, Babaları Buraya Toplayalım ☺️
1354 görüntüleme

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
22 Haziran 2025 15:54
Merhaba arkadaşlar, yapmaktan keyif aldığım birkaç hobimi yazayım. Ben süreci başlatayım. Devamı sizden bekliyorum 😉
Bisiklet,
Kayak,
Fotoğrafçılık…
Pandemi öncesinde ironman yarışlarına katılmak istemiştim ama salgın vs derken iptal oldu. Süreçte planlarımın içinde. En kısa zamanda yapmak istiyorum. Şimdilik Sivas’ta yaşıyorum ama planlar her an değişebilir…
Bisiklet,
Kayak,
Fotoğrafçılık…
Pandemi öncesinde ironman yarışlarına katılmak istemiştim ama salgın vs derken iptal oldu. Süreçte planlarımın içinde. En kısa zamanda yapmak istiyorum. Şimdilik Sivas’ta yaşıyorum ama planlar her an değişebilir…

Tolga Ş.
Yazılım Geliştirici
22 Haziran 2025 16:35
Merhabalar,
İsmim Tolga. Çanakkale’de yaşıyorum. Yazılım mühendisiyim.
Araçlar ve havacılık ilgi alanlarımdan.
Sunduğunuz destekler için size çok teşekkür ederim. 🙂
İsmim Tolga. Çanakkale’de yaşıyorum. Yazılım mühendisiyim.
Araçlar ve havacılık ilgi alanlarımdan.
Sunduğunuz destekler için size çok teşekkür ederim. 🙂
B
Bülent E. ..
22 Haziran 2025 17:45
Merhabalar ismim Bülent Ekmekçi Amasyada ikamet etmekteyim.34 günlük ikinci bebeğim oldu.Ulasim olarak zorlansakta derin bilgilerinizi sosyal medya mercilerinden takip ediyorum.Allah sayınızı arttırsın inşallah.Size ve ebeveynlere Allah kolaylık versin diyorum
E
Emre Y.
22 Haziran 2025 20:47
merhaba ben Emre Yaman, aile hekimiyim. Memleketim Çanakkale. Bütün ebeveynlere ve ebeveyn adaylarına sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum.
T
Tibyan D.
23 Haziran 2025 06:37
Merhaba ismim Tibyan, Kuzey Kıbrıs’ta yaşıyorum. 4 ay önce ilk kez baba oldum. Oğlum Kaan için sıkı takipçiniz oldum, bilgilendirmeler için teşekkürler.
S
Samet Y.
23 Haziran 2025 14:35
Merhaba ben Samet, Çanakkalede yaşıyorum 3 ay önce baba oldum. Oğlum Ramazan Atlas için buradayım.

Taha F. Ş.
Avukat
23 Haziran 2025 17:04
Merhaba, ismim Fatih. Çanakkale’de yaşıyorum. Avukatım.
Osman Hocam verdiginiz değerli bilgiler için teşekkür ediyorum.
Osman Hocam verdiginiz değerli bilgiler için teşekkür ediyorum.
Y
Yasir A.
12 Temmuz 2025 15:14
Merhaba ben Yasir,
1 haftalık babayım. En büyük hayalim oğlumla mantar avına çıkmak. Uygulama ve imkanlar için teşekkürler Osman Hocam
1 haftalık babayım. En büyük hayalim oğlumla mantar avına çıkmak. Uygulama ve imkanlar için teşekkürler Osman Hocam
F
Fatih S.
17 Temmuz 2025 12:48
Herkese merhaba,
5,5 aylık bir kızımız var. Bebeğimiz daha doğmadan ona her şekilde hazır olmak adına her bilgiden faydalanmaya başladık. Osman Bey, çocuk sağlığı hakkındaki neredeyse her bilgiyi bu konuda uzman bir doktor olarak bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Ben de hobilerimden bahsedeyim. Yamaç paraşütü, dağcılık, bisiklet, scuba diving yapmaktan çok hoşlandığım hobilerim. Kampçılıkla da ilgileniyorum. Eşim de aynı şekilde. İleride kızımızın da bize eşlik edecek olması heyecan verici. Osman Bey, siz de outdoor sporlarla ilgileniyorsunuz vaktiniz olur fırsat bulursanız eğer erken yaşlarda bebeklerimizi de dahil edebileceklerimizden, uygun ekipmanlardan falan konuşmak isteriz ya da içerik olur mu bunlarla ilgili bilmiyorum. Bu zamana kadar kanguruyla birlikte onunla yürüyüşler yapmaktan, zaman geçirmekten çok keyif alıyorum o da aynı şekilde.
Ben bir soru sormak istiyordum. Kızımızı yaz sonu ya da sonbaharda yamaç paraşütüyle uçurmak istiyoruz. Annesi uçurmayı düşünüyor. Örnekleri var fakat biz yine de emin olmak istiyoruz. Fizyolojik açıdan herhangi bir sorun yoktur öyle değil mi? Henüz erken mi olur yoksa? Ya da varsa buna dikkat etmelisiniz dediğiniz bir şey cevaplarsanız çok mutlu oluruz. Teşekkür ederiz.
5,5 aylık bir kızımız var. Bebeğimiz daha doğmadan ona her şekilde hazır olmak adına her bilgiden faydalanmaya başladık. Osman Bey, çocuk sağlığı hakkındaki neredeyse her bilgiyi bu konuda uzman bir doktor olarak bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Ben de hobilerimden bahsedeyim. Yamaç paraşütü, dağcılık, bisiklet, scuba diving yapmaktan çok hoşlandığım hobilerim. Kampçılıkla da ilgileniyorum. Eşim de aynı şekilde. İleride kızımızın da bize eşlik edecek olması heyecan verici. Osman Bey, siz de outdoor sporlarla ilgileniyorsunuz vaktiniz olur fırsat bulursanız eğer erken yaşlarda bebeklerimizi de dahil edebileceklerimizden, uygun ekipmanlardan falan konuşmak isteriz ya da içerik olur mu bunlarla ilgili bilmiyorum. Bu zamana kadar kanguruyla birlikte onunla yürüyüşler yapmaktan, zaman geçirmekten çok keyif alıyorum o da aynı şekilde.
Ben bir soru sormak istiyordum. Kızımızı yaz sonu ya da sonbaharda yamaç paraşütüyle uçurmak istiyoruz. Annesi uçurmayı düşünüyor. Örnekleri var fakat biz yine de emin olmak istiyoruz. Fizyolojik açıdan herhangi bir sorun yoktur öyle değil mi? Henüz erken mi olur yoksa? Ya da varsa buna dikkat etmelisiniz dediğiniz bir şey cevaplarsanız çok mutlu oluruz. Teşekkür ederiz.
M
Murat K.
20 Temmuz 2025 06:23
Merhabalar,
İsmim Murat. Balıkesir'de yaşıyorum. İnşaat Mühendisiyim.
16 aylık oğlum Atilla için burdayım. Doğduğundan beri sizi takip ediyorum Osman Hocam. Verdiğiniz kıymetli bilgiler için teşekkür ederim. Yiğidin harman olduğu Sivas ellerine selamlar olsun.
İsmim Murat. Balıkesir'de yaşıyorum. İnşaat Mühendisiyim.
16 aylık oğlum Atilla için burdayım. Doğduğundan beri sizi takip ediyorum Osman Hocam. Verdiğiniz kıymetli bilgiler için teşekkür ederim. Yiğidin harman olduğu Sivas ellerine selamlar olsun.
Ş
Şilan D.
1 Ağustos 2025 08:38
yaa hocam çok tatlısınız gerçekten babaları da düşünmeniz harika🥰 eşime haber vereyim😇