Taneli ve Pütürlü Yemiyor

108 görüntüleme
M

Merve D.

24 Mart 2026 13:59
Kızım 10 aylık ama taneli ve pütürlü verdiğim zaman diliyle itiyor istemiyor sadece altta 2 diş var öneriniz nelerdir
Emel C.

Emel C.

24 Mart 2026 14:41
Kendi kendine yemeyi keşfetmesini deneyebilirsiniz ben öyle yapmıştım 7 aylık falandı eline portakal elma armut veriyordum kesip yiyordu ve alıştı kendileri yerken daha çok zevk alıyorlar bence deneyebilirsiniz genzine kaçar diye korkarsanizda sırtına vurup çıkarırsınız hiç korkmayın bizde çok oldu çünkü çok normal
M

Merve D.

24 Mart 2026 14:42
Aslında bende veriyorum eline havuç elma veya minik şekilde önüne koyuyorym ama eliyle oynuyor yemiyor ilerleyen zamanda bu düzelir mi
Emel C.

Emel C.

24 Mart 2026 14:44
Ben minik kesmiyorum tam bir dilim olarak veriyorum çünkü dediğiniz gibi minik kesince oyun oynuyor gün içinde elinden hiç eksik etmiyorum bütün ev meyve oluyor 😂 geçer tabiki zamanla alışır ama şimdiden sert gıdaları yemeye başlar alisirsa ilerleyen zamanlarda çok rahat edersiniz
M

Merve D.

24 Mart 2026 14:45
Dediğiniz gibi vereceğim biraz belki zorlu olacak ama dediğiniz gibi inşallah alışır teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
T

Tuğba B. ..

24 Mart 2026 15:10
Ben eline hep muz,salatalık,havuç verdim beniö gözetimim altında. Sabahları pankek yapıp verdim eline . 6aylıkken bile blendır kullanöadım çatalla ezip verdim sıkıntı yaşamadık şükür
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir