Tam Tur Dönemiyoor Cok Üzülüyorum

151 görüntüleme
S

Simay Ç.

18 Nisan 2026 12:28
Bebegim 8 bucuk aylik sirt ustunden karin ustune donuyor ancak sirta tekrar dönemiyor cabasi da yok ben kaldirayim diye bekliyor agliyor krizlere giriyor hatta ellemezsem yuz ustunde. Kilolu bir bebek gobegi var omu rahatsiz ediyor onu bilmiyorum ama üzülüyorum arkadasin bebegi de ayni ayda tüm evi dolasiyor dönerek, sürünerek. Bizde tık yok. Egzersiz yapiyorum ama yok yani hala agliyor hep. Napicam bebegi boyle olup yürüdükten sonra duzelen varmi
R

Rumeysa K.

18 Nisan 2026 12:32
O kadar dönüyorsa sorun yoktur benim bebeğim doğru düzgün donmezdi bile sevmiyordu dönmeyi şu an iki buçuk yaşında hiçbir sorun yok. Dönmeyi sevmiyor bazı bebekler istemiyor gercekten
S

Simay Ç.

18 Nisan 2026 12:36
Rumeysa Keşan
O kadar dönüyorsa sorun yoktur benim bebeğim doğru düzgün donmezdi bile sevmiyordu dönmeyi şu an iki buçuk yaşında hiçbir sorun yok. Dönmeyi sevmiyor bazı bebekler istemiyor gercekten
İcim rahatladı gerçekten, sizinde ayni şekildeyse.. yürümeye basladiktan sonra galiba bunlarin hepsini kolaylikla yapabilecek ama insan endişe ediyor malesef.
R

Rumeysa K.

18 Nisan 2026 12:43
Evet sonra da durmuyorlar :) emekledikten sonra da donmuyorlar zaten
S

Simay Ç.

18 Nisan 2026 12:48
Rumeysa Keşan
Evet sonra da durmuyorlar :) emekledikten sonra da donmuyorlar zaten
Ben benim kizin emekleyecegini düşünmüyorum hic bir hareket yok onun icin, emekleyecegi yerde kendini geri itiyor farkinda degil. Geri geri gidiyor sürekli hatta.
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
18 Nisan 2026 12:53
Kızım 6.5 aylık olacak hala dönmüyor. Doktor sorun yok kilosu boyu önde olduğu içindir dedi. Üzülmeyin her bebek aynı olmuyor.
N

Nur ..

18 Nisan 2026 13:13
Bizimki de 8 aylık olmak üzere karın üstünden sırt üstüne rahat dönemediği için uykusundan bile uyanıyor ama ben bir sorun görmüyorum her bebeğin gelişimi farklı merak etmeyin 🌸
R

Rumeysa K.

18 Nisan 2026 13:41
İşte emekliyor ama geri geri kendini ileri göturemiyor ayaklarının arkasina elinizi koyup hafif öne itekleyin öğrenir o sekilde
S

Simay Ç.

19 Nisan 2026 21:36
Rumeysa Keşan
İşte emekliyor ama geri geri kendini ileri göturemiyor ayaklarının arkasina elinizi koyup hafif öne itekleyin öğrenir o sekilde
Yazdiktan sonra kizim kendi kendine yuz ustunden sirt ustune dönebildi artik endiselenmemi beklemis :) şükür teşekkür ederim denileceğim dediklerinizi
R

Rumeysa K.

19 Nisan 2026 23:06
Gözünüz aydın :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir