Tam Desteksiz Oturamıyor

100 görüntüleme
Ö

Özge B.

17 Temmuz 2025 11:16
Kızım 8.5 aylık ama tam dengesini kurup oturamıyor.Aslında oturuyor bazen 2 3 dk ama bazenleri sağa sola hareket edince düşüyo. Bu durum normalmi 9 ayına çok az kaldı oturma konusunda biraz geriden mi geliyoruz yoksa yeterlimi.
E

Esra A.

17 Temmuz 2025 12:18
Yeterli canım yeterli benimkide aynı durum kafaya cok takıyodum neden hala düşüyo diye bizde şimdi 9 aylığız hala devam ediyo ara ara düşmeler ama bi gün uyandık ufak emeklemeler kendini kaldırmaya çalısmalar başladı inan daha çok güçlendi ve düşmeler azaldı 10. Aya hatta 10.5 aya kadar yolu var dert etme ben kendi kendimi yedim neden diye oysa tamamen her cocugun zamanının gelmesi gerekiyoemuş😀
F

Filiz Y.

18 Temmuz 2025 08:26
Yatar pozisyonda rahatça bacaklarını yukarı kaldırabiliyorsa endişe edecek bir durum yok ne zaman isterse o zaman oturur demişti doktorumuz..9.ayın sonunda oturmaya başlamıştı benim oğlum ...emekliyordu ama oturamıyordu..üzülmeyin canı isteyince oturacak 👍
Ö

Özge B.

18 Temmuz 2025 08:28
Teşekkür ederim biraz rahatladım siz böyle diyince ❤️
F

Filiz Y.

18 Temmuz 2025 08:40
Ben kızkardeşimle aynı hafta doğum yaptım..ikimizin de erkek ve onun oğlu 6 aylıkken desteksiz oturmaya başladı ben bu yüzden de çok üzülmüş çok kafaya takmıştım tam 4 ay sonra oturdu bizimki 😀o yüzden yazmak istedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir