Takviye (folik Asit , Demir Vs ) +grip

52 görüntüleme
H

Hatice Ç.

9 Aralık 2025 07:19
5 hafta 3 gunluk hamileyim doktorum ek vitaminlere daha baslamadi sizce sorun olur mu ? Ayrica surekli grip oluyorum gribi atlatmam icin ne yapmam lazim ilk hamileligim, bir diger sorunum tsh 4 .6 cikti çocuğuda gelisim geriligi olur mu ilacimi yukseltti doktor
Yasemin K.

Yasemin K.

9 Aralık 2025 07:51
İkinci trimesterda ek vitaminlere başlanıyor ama doktorunuza danışın isterseniz, bağışıklığınız düşükse belki takviye verebilir. Çok iyi korumanız lazım kendinizi. Et suyuna çorba, günde 1-2 bardağı geçmeyecek şekilde taze zencefilli çay, zencefilli bal, bol bol dinlenme ve su için, iyi bakmanız lazım kendinize 🫶🏻 Yiyebiliyorsanız çorbalarınızdan, yemeklerinizden soğanı sarımsağı eksik etmeyin. Kalabalıklar içine girmemeye özen gösterin. TSH için de endişe etmeyin, bedeninize, sürece ve en önemlisi bebeğinize güvenin, tiroid hastası arkadaşım gayet sağlıklı bir gebelik geçiriyor, içiniz ferah olsun 🫶🏻
H

Hatice Ç.

9 Aralık 2025 07:53
Folik asit icin gec kalmis miyimdir ? Köyde Okul oncesi ogretmeniyim cocuklardan surekli hastalik kapiyorum gerçekten sabrimin sonuna geldi kac gundur gripten uyku bile uyuyamıyorum eve gidince de ev işi
Yasemin K.

Yasemin K.

9 Aralık 2025 09:04
Hayır, niye geç olsun? Ben de 5 haftalık hamileyken başladım :) Ama lütfen kendinize çok iyi bakın. İşiniz kolay değil, biliyorum ancak kendinizi ve bebeğinizi iyi besleyin olur mu? Gerekirse maskeyle ders anlatın mümkünse.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir