Tahin Yediği Gün Kusuyor

145 görüntüleme
H

Hatice ..

12 Temmuz 2026 12:28
Selam 6 buçuk aylık kızım tahin yediği gün ağız çevresi kızarıyor yarım saate geçiyor 2 3 saat sonra kusuyor vermiyorım artık ta başına gelen varmı alerjiden mi acaba
İlsu O. K.

İlsu O. K.

12 Temmuz 2026 12:43
Alerji belirtisi bahsettiğiniz. Bebeğinizin susama alerjizi var demek ki. Bir süre vermeyin. Doktorunuzada danışın lütfen. 1 yaşına kadar ben tahin vermedim açıkcası
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Temmuz 2026 14:15
Ben 9. Aydan beri kullanıyorum dediğiniz belirtiler bizde olmadı alerji sizinki büyük ihtimalle en doğrusu doktora danışmak
Begüm A.

Begüm A.

12 Temmuz 2026 14:21
Muhtemelen alerjisi vardır susama bence de vermeyin 1 yaşına kadar büyük oranda geçiyor
H

Hatice ..

12 Temmuz 2026 16:24
İlsu Olcahan Kantarcılar
Alerji belirtisi bahsettiğiniz. Bebeğinizin susama alerjizi var demek ki. Bir süre vermeyin. Doktorunuzada danışın lütfen. 1 yaşına kadar ben tahin vermedim açıkcası
Teşekkür ederim
H

Hatice ..

Göktenur Bektaş
Ben 9. Aydan beri kullanıyorum dediğiniz belirtiler bizde olmadı alerji sizinki büyük ihtimalle en doğrusu doktora danışmak
Teşekkür ederim
H

Hatice ..

Begüm Aksoy
Muhtemelen alerjisi vardır susama bence de vermeyin 1 yaşına kadar büyük oranda geçiyor
Teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir