Tahin Ne Zaman Verilir?

280 görüntüleme
G

Gözde ..

30 Temmuz 2026 14:37
Bebeğim 6 ay 24 günlük tam bir aydır ek gıda tadımı yapıyoruz ne zaman tahin verebilirim öğünlerine az da olsa eklemek istiyorum bazı tarifler görüyorum hoşuma gidiyor. [8.aydan](8.aydan) önce verilmez diyenler var ama bilemedim
K

Kadriye

30 Temmuz 2026 14:49
Ben ek gıdaya başladığı andan itibaren verdim 5ay 20 günlüktü

[8.aydan](8.aydan) önce verilmez diye bir yazıyla karşılaşmadım hiç belki doğrusu odur Bilmiyorım ama şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım

8 ay 17 günlüğüz
G

Gözde K. C. ..

30 Temmuz 2026 14:50
7.a y itibariyle verdim ben tahini
G

Gözde ..

30 Temmuz 2026 14:51
Gözde Kurt Coşkun
7.a y itibariyle verdim ben tahini
Nasıl verdiniz bir şeyin içine karıştırarak mı sade bir şekilde mi
G

Gözde ..

30 Temmuz 2026 14:51
Kadriye
Ben ek gıdaya başladığı andan itibaren verdim 5ay 20 günlüktü

[8.aydan](8.aydan) önce verilmez diye bir yazıyla karşılaşmadım hiç belki doğrusu odur Bilmiyorım ama şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım

8 ay 17 günlüğüz
G

Gözde K. C. ..

30 Temmuz 2026 14:53
Gözde
1 tatli kasigi pekmez ile verdim bazen avakadoya katıyorum bazen Muz ezip üzerine gezdirdim ,haşlanmış bal kabagi nin üzerine tahin pekmez döküp veriyorum ara öğün olarak
K

Kadriye

30 Temmuz 2026 15:03
Gözde
Yaptığım yoğurt meyve püreleri vs içine bir çay kaşığı ucu kadar vermeye başladım alerjisi var mı yok mu diye tek onu verdim 3-4 gün

Daha sonra pekmezi de ekledim

Şu anda pekmezle berabere mamalarına her gün ekliyorum
Dinara R.

Dinara R.

Premium Üye
30 Temmuz 2026 15:08
Ben de 7 aylıkken vermeye başlamıştım
G

Gizem D.

30 Temmuz 2026 15:57
7 aylıkken 3 gün kuralı ile denedim sonrasında muhallebilerin içine koydum irmik tahin pekmez ceviz ve yaban mersini ile muhallebi yapıp verdim

F. K.

31 Temmuz 2026 23:29
Gözde Kurt Coşkun
1 tatli kasigi pekmez ile verdim bazen avakadoya katıyorum bazen Muz ezip üzerine gezdirdim ,haşlanmış bal kabagi nin üzerine tahin pekmez döküp veriyorum ara öğün olarak
Pekmezi her gün veriyor musunuz yoksa gün aşırı mı? Bende oğluma her gün tahin pekmez vermeye çalışıyorum, ancak bazı kesimler pekmez vermeyin şeklinde konuşuyor, ya yeminle bu devirde kime neye göre kime annelik yapacağımızı yeminle şaşırdık ya
G

Gözde K. C. ..

1 Ağustos 2026 01:28
Firdevs Kazizade
Pekmezi her gün veriyor musunuz yoksa gün aşırı mı? Bende oğluma her gün tahin pekmez vermeye çalışıyorum, ancak bazı kesimler pekmez vermeyin şeklinde konuşuyor, ya yeminle bu devirde kime neye göre kime annelik yapacağımızı yeminle şaşırdık ya
Acikcasi bir sekilde her gun veriyorum bazen ceviz rendeliyorum bazen tahinli bazen avakado üzerine gezdiriyorum kahvaltıda, eğer kahvaltıda vermezsem ara öğünde meyveli yogurt mihallebi tarzı şeylere katıyorum ama veriyorum illa doktorumuz da vermemi söylemişti zaten
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir