Tahin Ek Gida

335 görüntüleme
E

Ema

8 Ağustos 2026 09:12
Bebeklere tahin ve keçiboynuzu pekmezi nezaman verilir? Tam olarak kaçıncı ayda tattirilir? Bilen varsa yazabilir mi lütfen, teşekkürler 
M

MT

8 Ağustos 2026 09:20
6.cı aydan itibaren verilebilir ama az miktarda deneyerek başlayın tahin alerjik bir besin. Haftada 1-2 defadan fazla vermeyin. Pekmez sürekli keçiboynuzu vermeyin değiştirin üzüm dut olarak
Fatma A. U.

Fatma A. U.

8 Ağustos 2026 09:33
Tahin susamdan olduğu için susam alerji riski çok bir besin üç gün kuralıyla deneyin baktınız bebeğinizde bir alerjik reaksiyon yok vermeye devam edebilirsiniz

Pekmez içinde hava zaten sıcak az az verirseniz sorun olmayacaktır
S

SelinLcn

Premium Üye
8 Ağustos 2026 09:35
Tahin alerjik diye 9. ayda başlatın demişti doktorumuz.
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
8 Ağustos 2026 10:05
Bizde 6 aylık olucaz, 2 haftadır ek gıdadayız liste hazırlarken tahin çok alerjik onu ilerleyen dönemlerde vericez demişti. Ok diyene kadar tadım yaptırmayacağım.
E

Ema

8 Ağustos 2026 10:12
Yorumlar icin cok teşekkürler
E

Emine T. A.

Premium Üye
13 Ağustos 2026 18:22
Ben 8. Aya gırdıgımde çok çok az denedım. 3 gün boyunca. Ama kım ne Zaman başlarsa onemlı deıl sızı takıp eden dr ne onerıyor ise ona dıkkat edın. Yoksa malum platformda malum anneler herseyı 6. Ayda verın dıyor
E

Ema

13 Ağustos 2026 22:27
Emine Turan Arslan
Ben 8. Aya gırdıgımde çok çok az denedım. 3 gün boyunca. Ama kım ne Zaman başlarsa onemlı deıl sızı takıp eden dr ne onerıyor ise ona dıkkat edın. Yoksa malum platformda malum anneler herseyı 6. Ayda verın dıyor
Çok dogru.. daha 1 aylik bebegi ayaklari ustunde tutani gördüm.. onlari baz almıyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir