Tahin

187 görüntüleme
E

Elif A.

22 Temmuz 2026 19:00
Bebeğim 6 aylık muhallebisine biraz fazla tahin koydum sanırım. Bir tatlı kaşığına yakın. Ağız çevresi ve yanakları kızardı yarım saat sonra geçti nedendir acaba?
Ö

Öykü K.

22 Temmuz 2026 19:51
Altı ay için muhallebi biraz fazla olabilir biraz ayrı ayrı tattırıp denettirin biraz sonrasında yiyecekleri karıstırın muhallebi içindeki bir şey de alerji yapmış olabilir
Ö

Öykü K.

22 Temmuz 2026 19:52
1çay kaşıgını gecmeyin tahin alerjendir
B

Bengü B. E.

22 Temmuz 2026 20:47
Tahini ilk kez denediyseniz üç gün denemeye devam edin tahin alerjen olduğu için bir reaksiyon göstermiş olabilir nefes darlığı öksürük gibi durumlarda lütfen vakit kaybetmeden acile başvurun
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
22 Temmuz 2026 21:01
Merhaba, bugün 5 ay kontrolümüz vardı ve doktorumuzla ek gıda sürecini konuştuk kısmetse 10 gün sonra bizde başlıyoruz tahini özellikle tadımlarda bu süreçte vermedi çok alerjik bir besin dedi (benim bebeğimdede alerji riski olabilir diye en son vereceğiz). Sanırım siz biraz fazla vermiş olabilirsiniz anlattığınız reaksiyon alerjiye benziyor doktorunuzla görüşün dilerseniz bir süre tahine ara verin.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

22 Temmuz 2026 21:57
Bugun hastanedeydik susam tahin bunlar hemen reaksiyon gösteren şeyler birdaha evde vermenizi tavsiye etmem

Bugun tahin deneyen birçok hasta vardı hastanede
N

Nurdan H.

22 Temmuz 2026 23:26
ben 7. ayinda denedim bebeğime cay kaşığı ucuyla sonra çay kaşığı kadar hic bir tepki görmeyince de vermeye devam ettim. bebekten bebege değişiyor kızımda 7 yas hala yedikçe kaşındırıyor. iyi gözlem yapmak lazım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir