Tadımlar
114 görüntüleme

Melahat G. S.
20 Şubat 2026 13:42
Merhabalar bebegım 5 ay 11 günlük bugün doktor kontrolünde tadımlara başlıcagımızı öğrendim fakat kafamı kurcalayan bir şey oldu doktorumuz yediğim her öğünde (örnek olarak sabah öğle akşam ) 10 çay kaşığı farklı şeyler tattırabilceğimi söyledi günde 30 çay kaşığına kadar hakkın var sadece aynı yiyecekten 2 çay kaşığı verme alerji durumu henüz gelişmez az miktarda yiyeceğin için dedi çevremde ise havuç kabak gibi yiyeceklerle tadıma başlanıldığını gördüm bal ve saf inek sütü hariç hersey verebilirsin dedi bu durumu yaşayan varmı acaba
H
H. N.
20 Şubat 2026 14:59
Ben günde en fazla bir tatlı kaşığı tek öğün ve tek ürün üzerinden ilerledim açıkçası
T
Tuğba B. ..
20 Şubat 2026 15:10
Benim bebeğim 10 aylık günde 30çay kaşığı yemiyordur. Saçma geldi açıkçası dr tutumu. Sadece bir çay kaşığı tadım yapar bebek sebzelerde tek gün alerjik besinlerde 3 gün ilerledik
M
Merve
20 Şubat 2026 15:18
5. ayda biz de başladık tadımlara ama tek öğün şeklinde tatlı kaşığı bile olmadı miktarı altıncı aya gireceğiz sadece tek öğün tek ürün diye defalarca söyled

Fatma A.
Uzman Diyetisyen
21 Şubat 2026 12:57
Merhaba; ek gıda sürecine başlama ile ilgili yazım profilimde mevcut. Yönlendirici olabilir. Bebeklerde bu dönemde sadece tadına bakmasına yeterli diyoruz, ilerde besin reddinin önüne geçmek için de önemli bir konu. İkinci bir doktordan görüş alabilirsiniz 🌺
Konuya dair birkaç video da paylaştık, yönlendirici olabilir.
Konuya dair birkaç video da paylaştık, yönlendirici olabilir.