Tadım yapıyoruz kaşığı itmesi ve püskürtme tükürme

167 görüntüleme
Ö

Özlem D. K. ..

30 Mayıs 2025 16:09
Merhaba hocam biz 5ay18 günlük olduk 2 ay anne sütü mama destekli sonra tamamen mama 5.ay itibaren tadimlara başladık bebeğim destekli oturuyor bizim karşımızda yemeğe istekli fakat tadimlarda verdiklerime karşı diliyle kaşığı itiyor buharda haşlama catalla bayağı eziyorum biseyleri yanlış mı yapıyorum neden böyle oluyor yoksa istahsiz mı olucak ablası gibi sadece muzu sevdi yoğurt yumurta sarısı pstates havuç sevmedi
N

Nergis ..

1 Haziran 2025 20:27
Tadımlara hangi grup ile başladınız? Genelde Sebze, yoğurt ve meyve olarak öneriyorlar. İlk meyveden başlanıldığında genelde sebzeler reddediliyor.
Ö

Özlem D. K. ..

2 Haziran 2025 12:57
İlk patates sonra kabak havuç muz yumurta sarısı yoğurt ev yapımı hatta mercimek çorbası denedim en son ara verdim Red olusmasin diye
E

Esmanur Ç. ..

12 Haziran 2025 13:19
Bebeğiniz kendini hazır hissetmiyor olabilir. Ve ezerek değilde haşlayıp soğuttuktan sonra birde eline vererek deneyin kendisi inceleyip keşfedip ağzına götürmeyi sevebilir belki blw yöntemi diyoruz buna

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir