Tablet+tuvalet Eğitimi

220 görüntüleme
B

Büşra ..

29 Ağustos 2026 16:11
Tuvalet eğitimindeyiz lazımlığa oturması izin tablet açıyorum tuvalet eğitimiyle ilgili videolar açıyorum öbür türlü direniyor ya da oturup hemen kalkıyor ama tabletle yapıyor yanlış mı yapıyorum
F

Fatma İ.

29 Ağustos 2026 16:55
Bizde tuvalette oyuncak yıkıyoruz sizin kaç aylık
B

Büşra ..

29 Ağustos 2026 17:00
Fatma İşçimen
Bizde tuvalette oyuncak yıkıyoruz sizin kaç aylık
11 inde 2 yaşına girecek
F

Fatma İ.

29 Ağustos 2026 17:02
Benimki 21 aylık 2 hafta oldu kakasını yapıyor çişinide yapıyor tuvalete ama giderken elimizde bişey götürüyoruz illaki kaçırdığı zamanlarda oluyor ama ıslaklığı farkedip çıkar diyor
B

Büşra ..

29 Ağustos 2026 17:12
Fatma İşçimen
Benimki 21 aylık 2 hafta oldu kakasını yapıyor çişinide yapıyor tuvalete ama giderken elimizde bişey götürüyoruz illaki kaçırdığı zamanlarda oluyor ama ıslaklığı farkedip çıkar diyor
İlk günleriniz nasıldı? Biz 3. gündeyiz şuan lazımlığa 4 kere denk getirdik şuana kadar diğerleri hep kaçtı tuvaleti biliyor nereye yapacaksın hadi oturalım dediğinde gidip oturuyor ama hemen kalkıyor kalktığında da kaçırıyor malasef bende süreyi biraz uzatmak için 2 3 kere tablet verdim denk gelişlerimiz tablet sayesinde ama alışkanlık yapar mı korkuyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir