Suyumun Geldiğini Farketmedim…

206 görüntüleme
C

Ceren E.

27 Ağustos 2025 09:31
Herkese merhaba, bu bir pozitif doğum hikayesidir 🥰
36. Haftayı bitirirken suyumun geldiğini 2. Gün farkettim. Filmlerde olduğu gibi şor şor gelmedi, sızıntı şeklinde geldiği için doktorum test yaptı ve plesanta suyu olduğunu tespit etti. 2. Gün olduğu için enfeksiyon riski vardı bu sebeple, normal doğum istediğim için, suni sancı ve antibiyotik takılarak yatışım sağlandı. Hamileliğim boyunca hep evde suyum gelecek sancılarımı evde duşun altında pilates topunun üstünde huşu içinde aromaterapilerle karşılarım diye hayal etmiştim😔 bizim bebiş 1 ay erken gelmeyi tercih etti.
12 saatin sonunda açılmalarım başarılı olmasaydı sezeryan doğum yapacaktım. Hastaneye yatmadan önce hamileliğim boyunca sezeryan doğuma, suni sancıya, hatta seruma bile kötü gözle baktım. Doğumuma müdahele ettirmek istemedim. Ancak Allah bebeğin ve annenin sağlığıyla sınayınca bunların hiçbir önemi kalmıyor.
Suni sancıda aldım, epizyotomide yapıldı, bebişim yoğun bakımda da kaldı, mamada aldı emzikde kullandı. Çok şükür şuan her şey yolunda.
Size yapılan normal doğum, mama, emzik baskılarına aldırmayın.
Bebeğim yoğun bakımdayken her 3 saatte bir emzirmeye gittim, ememiyordu ama çabaladım. Evdeylende sağım yaparak sütümü arttırdım bebeğime hazırlık yaptım 🥰
Şuan 2.5 aylık bir tombişiz.
Doğum anımı her yerde pozitif bir hikaye olaral anlatırım. Hayatımda yaşadığım en farklı en güzel deneyimdi.

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir