Suya Alıştırma
74 görüntüleme
S
Sebahat K. T.
11 Nisan 2026 19:19
Bebeklerinizi su içmeye ve sülük kullanmaya nasıl alıştırdınız ? Ben zorlanıyorum da, ek godaya geçti anne sütü asıl beslenme şekli ama suya ve suluğa alıştıramadm. Emzik biberon zaten hiç kullanmadı suluk aldım anca diş kaşıyor onunla da. Su veriyorum kaşıkla ağzında tutuyor tükürüyor oyun oynuyor anca
N
Necibe N. Ç.
11 Nisan 2026 19:23
Bende bebeğime suluk aldım aynı sizin gibi damaklarını kaşıyor onunla
E
Elanur
11 Nisan 2026 20:04
Ben ilk alıştırma bardağından tutup içirdim bir süre benim içermemi istedi zaman sonra içine su koymadan sulukla oynamasına izin verdim bir süre sonra tutmayı öğrendi şimdi kendisi iki eliyle tutuyor içmeye çalışıyor acele etmeyin zamana bırakın
S
Sebahat K. T.
11 Nisan 2026 20:11
Ben ilk alıştırma bardağından tutup içirdim bir süre benim içermemi istedi zaman sonra içine su koymadan sulukla oynamasına izin verdim bir süre sonra tutmayı öğrendi şimdi kendisi iki eliyle tutuyor içmeye çalışıyor acele etmeyin zamana bırakın
S
Seda N. İ.
11 Nisan 2026 20:14
Benim de bebeğim oynuyor içmiyor ucuzdan pahalısına kadar denedim dişlerini kaşımak için kullanıyor en iyi yöntem olarak bardakla içiriyorum
E
Elanur
11 Nisan 2026 20:14
Ne demek rica ederim 🌸
S
Sebahat K. T.
11 Nisan 2026 20:17
Benim de bebeğim oynuyor içmiyor ucuzdan pahalısına kadar denedim dişlerini kaşımak için kullanıyor en iyi yöntem olarak bardakla içiriyorum