Suuu!

132 görüntüleme
İ

İrem Ö. ..

16 Mart 2026 15:16
Kızlar bebeğim 9 aylık ek gıdaya başladığımızdan beri su içirmeye çalışıyorum asla su içmiyor başına gelen var mı nasıl bir yol izlediniz var ise 😊pipet,Biberon,bardak hiçbiri ile içmiyor
R

Rukiye t.

16 Mart 2026 15:40
Benim bebeğim de 9 ay 18 günlük bizde de durum aynı. Hiçbir şekilde istemiyor
M

MK ..

16 Mart 2026 15:41
10 aylık oldu bizde de durum aynı bardak pipet biberon hatta şırıngayla bile denedim püskürtüyor içmiyor
N

Nur ..

16 Mart 2026 15:53
Benimki 6.5 aylık o da bir tek suyu bayılarak içiyor 🤣 e bebekte satılan minik sular var ya onların ağızlıklarıyla çok severek içiyo bide onu deneyin belki işe yarar
İ

İrem Ö. ..

16 Mart 2026 15:54
Niye böyleler ya 😂😂 az önce pipetle denedim tekrar birazda olsa içti ama asla istekli değil yani
İ

İrem Ö. ..

16 Mart 2026 15:54
Deneyeceğim Nur hanım teşekkür ederim inşallah içer 😂
M

MK ..

16 Mart 2026 15:56
Ben onu da denedim Nur hanım başarısız oldum onda da
İlsu O. K.

İlsu O. K.

16 Mart 2026 16:16
Merhaba; 12 aydan önce bu konuda çok ısrarcı olmayın. Mümkünse yemekten hemen sonra ya da yemek esnasında vermeyin. Oyun oynadıktan sonra, dışarıda gezerken deneyin. Alıştırma bardağı, pipet, normal bardak, emzik başlı bardak ara ara hepsi ile deneyin. Her bebek aynı değil malesef oğlum yeni 12 aylık oldu ve yeni yeni oyun oynamayı, püskürtmeyi bırakıyor, yudumu alır geri süzdürürdü ağızından. Biraz zaman tanımak lazım onlarda keşfetme sürecinde. Kimisi suyu sevmiyor zorlamamak gerekiyor. Ben çözümü oyun sonrası yani yorulduğu, içinin kuruduğu anlarda verecek buldum. :) hala öyle çok içmez 1-2 yudum [3.yudumda](3.yudumda) püskürme yaparsa kapatıyorum suluğun kapağını direk. İstekli olmamasıda normal çünkü anne sütü ya da formül alıyorsa şuan ona yetiyor sıvı alımı. :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir