Sütyen/atlet Konusunda Yardım Lütfen
290 görüntüleme
Ç
Çiğdem A.
Premium Üye
9 Temmuz 2026 13:00
Merhaba sevgili anneler. Normalde zıbın tarzı atlet giyerdim hep ancak doğum sonrası emzirme atleti giyiyorum Dagi markasına ait. Fakat o da çok uzun. Alttan toplanıyor ve kıyafetlerden kendini çok belli ediyor. Bu durum da beni çok rahatsız ediyor. Bir kere zıbın atlet giyeyim dedim göğüs pederi çok kaydı. Rahat edemedim. Ne giyeceğimi bilemedim. Yardımcı olursanız memnun

Hatice E.
Premium Üye
9 Temmuz 2026 13:36
Pierre cardin emzirme atletlerine bir bakın dilerseniz
Ç
Çiğdem A.
Premium Üye
9 Temmuz 2026 14:08
Pierre cardin emzirme atletlerine bir bakın dilerseniz

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye9 Temmuz 2026 14:08
Emzirme Atleti Seçimi ve Alternatifler
Doğum sonrası emzirme süreci boyunca rahat ve pratik çözümler arayışında olmak normaldir. Emzirme atleti seçerken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli nokta vardır.
Uygun Boy ve Model: Doğum sonrası dönemde vücut ölçülerindeki değişiklikler nedeniyle atlet seçimi zor olabilir. Emzirme atleti seçerken, rahatça emzirebileceğiniz ve aynı zamanda giyafetlerinizin altında doğal görünebileceğiniz bir model tercih edebilirsiniz.
Marka ve Kalite: Farklı markalar çeşitli emzirme atletleri sunmaktadır. Dagi markası gibi popüler seçeneklerin yanı sıra, diğer markaların ürünlerini de değerlendirebilirsiniz.
* Alternatif Çözümler: - Normal sütyen veya atlet giymek istemiyorsanız, emzirme sütyenleri veya emzirme için özel olarak tasarlanmış sütyen-atlet hibrit ürünleri inceleyebilirsiniz. - Spor sütyenleri de bir alternatif olabilir; ancak emzirme kolaylığı açısından özel emzirme sütyenleri daha uygun olabilir.
Rahat ve uygun bir emzirme atleti bulmak, emzirme sürecini daha kolay ve konforlu hale getirebilir. Denemeler yaparak ve farklı ürünleri değerlendirerek ihtiyaçlarınıza en uygun çözümü bulabilirsiniz.
Doğum sonrası emzirme süreci boyunca rahat ve pratik çözümler arayışında olmak normaldir. Emzirme atleti seçerken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli nokta vardır.
Uygun Boy ve Model: Doğum sonrası dönemde vücut ölçülerindeki değişiklikler nedeniyle atlet seçimi zor olabilir. Emzirme atleti seçerken, rahatça emzirebileceğiniz ve aynı zamanda giyafetlerinizin altında doğal görünebileceğiniz bir model tercih edebilirsiniz.
Marka ve Kalite: Farklı markalar çeşitli emzirme atletleri sunmaktadır. Dagi markası gibi popüler seçeneklerin yanı sıra, diğer markaların ürünlerini de değerlendirebilirsiniz.
* Alternatif Çözümler: - Normal sütyen veya atlet giymek istemiyorsanız, emzirme sütyenleri veya emzirme için özel olarak tasarlanmış sütyen-atlet hibrit ürünleri inceleyebilirsiniz. - Spor sütyenleri de bir alternatif olabilir; ancak emzirme kolaylığı açısından özel emzirme sütyenleri daha uygun olabilir.
Rahat ve uygun bir emzirme atleti bulmak, emzirme sürecini daha kolay ve konforlu hale getirebilir. Denemeler yaparak ve farklı ürünleri değerlendirerek ihtiyaçlarınıza en uygun çözümü bulabilirsiniz.
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin

Hatice E.
Premium Üye
9 Temmuz 2026 14:23
Daha mı kısa oluyorlar ki?
A
Asya E.
9 Temmuz 2026 19:56
Penti emzirme atleti kullanıyorum çok memnunum
H
Hatice A.
9 Temmuz 2026 20:16
Nbb emzirme atleti kullanıyorum ben beğendim
E
Elif
Premium Üye
10 Temmuz 2026 10:37
Merhaba h&m emzirme atletleri çok güzel tavsiye ederim.
Ç
Çiğdem A.
Premium Üye
11 Temmuz 2026 08:01
Penti emzirme atleti kullanıyorum çok memnunum
Ç
Çiğdem A.
Premium Üye
Merhaba h&m emzirme atletleri çok güzel tavsiye ederim.
Ç
Çiğdem A.
Premium Üye
Nbb emzirme atleti kullanıyorum ben beğendim
M
Mehves
11 Temmuz 2026 15:43
E bebekten emzirme atleti almıştım boyuda güzel çok severek giydim
Ç
Çiğdem A.
Premium Üye
11 Temmuz 2026 16:21
E bebekten emzirme atleti almıştım boyuda güzel çok severek giydim
M
Mehves
11 Temmuz 2026 21:19
Ebet babymom sanırım
M
Mehves
11 Temmuz 2026 22:55
Bu arada senesi doldu hala giyiyorum. 2 adet almıştım oldukça dayanıklı. 1 sene sadece onları giydim
Ç
Çiğdem A.
Premium Üye
11 Temmuz 2026 22:58
Bu arada senesi doldu hala giyiyorum. 2 adet almıştım oldukça dayanıklı. 1 sene sadece onları giydim
Yükleniyor...