Sütünü Sağan Anneler

157 görüntüleme
K

Kader B.

13 Şubat 2026 05:56
Merhaba 2 aylık anneyim ve sütümü sağarak veriyorum hastane tipi sağım makinesi kullanıyorum sizce bununla devam etmeliyim yoksa lansinoh desteksız sağım makinesi mi kullanmalıyım
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
13 Şubat 2026 07:24
Merhaba bende sağarak veriyorum meme reddimiz var. Kızm 4 ayı geçti. 3 ay civarı etrafı farketmeye başlayınca gezmek ve kucak istiyorlar o sebeple eller serbest makineler daha çok iş görüyor. Ben 2 tane aldım aynı anda sağınca vakitten tasarruf oluyor. İmkanınız varsa aklınızda olsun. Lansinoh ve mochi var ve mochiden daha memnunum. Hemde neredeyse yarı fiyatına.
K

Kader B.

13 Şubat 2026 09:46
Bende lansinoh var iki tane aynı sütü veriyor mu mastit oluyor musunuz
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
13 Şubat 2026 09:52
Hiç mastit olmadım. Bazen tam boşalmadı gibi hissettiğimde mauel var onunla çekiyorum biraz. Mochi daha fazla süt veriyor sanki.
O

Ozlem

13 Şubat 2026 10:00
Mochi momentum duo kullanıyorum memnunum bakmak isterseniz. 5 aydır sağarak besliyorum bir sorun yaşamadım makineyle alakalı. Belli bir aydan sonra bebişler sağım yapmaya izin vermiyorlar ilgi istiyorlar. Giyilebilir bu açıdan daha rahat oldugunu düşünüyorum
K

Kader B.

13 Şubat 2026 10:10
ne kadar sütünüz oluyor
O

Ozlem

13 Şubat 2026 10:29
Kader Bektaş
ne kadar sütünüz oluyor
Şuan günlük toplam 600-700 cc çıkıyordur. Önceden 900-1100 cc arası değişiyordu anne sütü ön plandayken şimdi ek gıdaya yoğunlaştıgım için sağım aralarını açtım birde gece sağmıyorum açıkcası. Eğer gün içinde azaldığını hissediyorsam gece sağım ekliyorum
K

Kader B.

13 Şubat 2026 10:41
Benim çok az çıkıyor 250-300 arası
K

Kader B.

13 Şubat 2026 10:42
Özlem hanım ve Selin hanım çok teşekkür ederim yazdıklarınız için
O

Ozlem

13 Şubat 2026 10:46
Kader Bektaş
Benim çok az çıkıyor 250-300 arası
Sağımlarınızı ihmal etmeyin power pumping yapabilirsiniz. Yulaf ezmesi hurma incir dut kurusu tahin yeşillikler bunları olabildiğince eksik etmiyordum. Gegi anne çayı var o da çok güzel arttırdı. Birde göğüs ucunuza uygun mu mesela makine. Ben ayrı olarak kendime uygun flanş aldım ondan sonra sağımlardan elden ettiğim miktar daha çok arttı. Zamanla artar inşallah 🫶🏻
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
13 Şubat 2026 10:47
Benim de günde 150-200 ml çıkıyor mamayla destekliyorum. Üzülmeyin ne kadar içseler kardır
K

Kader B.

13 Şubat 2026 13:24
Selin Erçelik
Benim de günde 150-200 ml çıkıyor mamayla destekliyorum. Üzülmeyin ne kadar içseler kardır
bende öyle düşünüyorum ☺️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir