Sütün Yaramaması

102 görüntüleme
A

Aslı

16 Aralık 2025 09:18
anne sütünün yaramaması diye bir şey gerçekten olabilir mi? bebeğim 3. aylık ve 1. ayından beri kusuyor ilk iki ay kilo alımı iyiydi ama şimdi yavaşladı. süt mü yaramıyor midesine mi dokunuyor bilmiyorum artık başka bişey düşünemez oldum psikolojim bozuldu
Merve .

Merve ..

16 Aralık 2025 09:39
Anne sütünün yaramaması gibi bişey olduğunu sanmıyorum ya anne sütü mucizevi birşey sonuçta , yavaşlıyor zaten3 veya 4 Aydan sonra kusmasıda çok şiddetli değilse bence kafana takma doktoruna danış yada
B

Buket ..

16 Aralık 2025 09:54
İnek sütü alerjisi olabilir siz süt ve süt ürünleri tükettiğiniz için rahatsız ediyor olabilir tabi başka belirtiler de olur mukuslu gürültülü kanlı kaka, döküntü ve gaz gibi
Edanur Ç.

Edanur Ç.

16 Aralık 2025 10:15
Canım reflü olabilir bu yüzden kusabilir. Benim bebeğim çok kusmadı ama Eltimin bebeği 7 aylık hala kusuyor. Doktor çok süt içtiği için fazlasını mideden atıyor demiş ona. Reflü çıkmadı onda. Bu ikisi de olabilir. Anne sütü yaramıyor diye bişey kesinlikle söz konusu olamaz. Ve o mideye anne sütünden başka herşeye dokunabilir ama anne sütü asla. Mide gazı da olabilir emerken çok hava yutabiliyorlar. Emdikten sonra bi 20 dk kadar dik tut mideye baskı verme. Büyüdükçe kilo alımı yavaşlar bu normal doktorlar bunu zaten sana söyler.
B

Büşra K. ..

16 Aralık 2025 10:17
Kusma peynir kesiği şeklinde ise sorun olmaz 3.aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor avokado Hindistan cevizi yağı badem tavuk kırmızı et sütü yağlandırır bebiş 3 aylıkmış algıları açılmıştır emme süresi kısalır dikkati dağıldığı için karanlık ortamda loş ışıkta emzirmek işinize yarayabilir
Edanur Ç.

Edanur Ç.

16 Aralık 2025 10:17
Alerji diyenler olmuş ama kusma bir alerji belirtisi değil ve 1 aylık bebekte alerji belirtisi olmaz. Benim bebeğim alerjikti süt ve süt ürünlerine + bir çok şeye ealerjisi vardı. 4. Aydan itibaren başlıyor alerjik reaksiyon göstermeye. Ciltte döküntü popoda hiç geçmeyen pişik kanlı kaka vs. Vs. Kusma diye bişey yok alerjide.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir