Sütün Azalması
70 görüntüleme
K
Kübra Ç.
12 Aralık 2025 11:28
Merhaba, 1 ay 20 günlük bebeğim var. 2 gündür sütümün birdenbire azaldığını farkettim. Bunu yaşayan oldu mu? Artırmak için ne yapmalıyım? 🥹
E
Esra
12 Aralık 2025 11:34
Adet olduysanız sütünüzde azalma hissederseniz bol bol su için soda için günde 1 kez incir uyutması hurma badem rezene tüketin uykunuza dikkat etmeye çalışın bazen ılık duş almak iyi gelir ama en önemlisi stres yapmayın stres sütü çok etkiliyor
Ş
Şifanur A.
12 Aralık 2025 11:37
Artırmak için bir çok yöntem var ama en etkilisi sık sık emzirmek ve sağım yapmak memeyi uyarmak. Beyne ne kadar süt lazım sinyali gönderirsen o kadar süt gelir gibi düşün. Tabi bunun yanında destekleyici takviyeler de kullanabilirsin. Dut kurusu, kompostolar, malt içecekler, takviye damlalar vb.

Gizem Ö. E.
12 Aralık 2025 18:43
Önce kendinize güvenin panik yaptıkça süt tazalır. Oksitosin prolaktin sıkıntıya gelemez. Bol bol öpüş kokuş yapın, koklaşın. Su için . Güsel uyuyun her fırsatta. Uyumak süt yapımını tetikler. Saçma akraba muhabbetlerini dinlemeyin . Vitamin takviyesi kullanın, emzirmek sizden çok götürüyor. Ben solgar brevers yeast multi vitamin, d ekstra takviye, omega üçkullanıyorum. İki bardak boza içiyorum ve su… alerjiniz yoksa siz de yapın. Meemyi sağarken eğer pompa kullanıyorsanız sakın güçlü modda sağmayın memwye travma yapan şey acı verren şey üretimi azaltır. Organınıza şevkatli olun. En yumuşak yavaş modla sakin sağım yapın. Bu sırada sütlerin nehir gibi aktığını hayal edin. Sütünüz olduğu ve bebeğiniz memeleriniz için boş bol şükredin. Şükür insanı bereketlendirir. Sevgiler