Sütümün Rengi Değişti
151 görüntüleme
S
Serenay S.
26 Kasım 2025 23:20
birkaç defa dışarda sağım yaptığımda yeşile dönük bir renk çıkmıştı çok üzerinde durmadım(evde sağım yaptığımda kendi rengindeydi)
ama geçen haftadan beri hem dışarda hem evde sağdığım süt yeşilimtırak çook uçuk bir yeşile bakan beyaz bir süt😂 neden olabilir yeşillik de fazla tüketmem
(bebeğim emmesi aynı seyrinde, sütü koklayıp tattım herhangi bir değişiklik yok)
ama geçen haftadan beri hem dışarda hem evde sağdığım süt yeşilimtırak çook uçuk bir yeşile bakan beyaz bir süt😂 neden olabilir yeşillik de fazla tüketmem
(bebeğim emmesi aynı seyrinde, sütü koklayıp tattım herhangi bir değişiklik yok)

İlsu O. K.
27 Kasım 2025 00:10
Ispanak tükettiniz mi bir kaç gün ☺ genelde yeşil yapraklı sebzeler tüketiminde olur lahana,ıspanak,yeşillikler. Bildiğim kadarıyla bu bir sorun değil anne sütü yeşil,mavi,sarı,pembe gibi renklerde olabiliyor.. ☺
S
Serenay S.
27 Kasım 2025 00:33
evet öyleymiş ama tüketmediğim zamanda da olunca bi ne oluyoo dedim😅

İlsu O. K.
27 Kasım 2025 00:40
@Cansu Kurnaz Erhan hanım belki görürse dönüş yapar size 🙏🏻☺

Cansu K. E.
Emzirme Danışmanı
27 Kasım 2025 12:09
Önsüt fazlaysa, yeşil yapraklı sebzeler tüketilmişse, multivitamin vb kullanıldıysa, su tüketimi değiştiyse yeşilimsi olabilir. Ama bu bir sorun değil güvenle içebilir bebeğiniz.
S
Serenay S.
28 Kasım 2025 05:53
teşekkür ederim🥹

Hatice C. ..
29 Ocak 2026 00:28
Önsüt fazlaysa, yeşil yapraklı sebzeler tüketilmişse, multivitamin vb kullanıldıysa, su tüketimi değiştiyse yeşilimsi olabilir. Ama bu bir sorun değil güvenle içebilir bebeğiniz.