Sütümü Nasıl Artiracagim
207 görüntüleme
S
Seda G. ..
27 Kasım 2025 20:38
Merhabalar sütüm oldukça fazla idi. Doğum sonrası bebeğimiz yoğunbakimda kaldı. O süreçte üzüldüm fakat sütüm kesilmedi. Sonrasında herseye panik oldum. Şuan sütüm anca öğünü kadar var. Yemeye içmeyedikkat ediyorum şu içiyorum . Uykular pek yok. Neler yapmalıyım. Deneyimli olan annenlerden rica ederim
H
Hümeyra T.
27 Kasım 2025 20:42
Uyku olmalı bir de süt yapacak besinler tüketin. Özellikle incirin hem kurusu hem yaşı çok güzel süt yapar. Beslenme, uyku ve su önemlii. Stres yapmayın zaten sütünüz var; süreç içerisinde artar. Kaçınca aydasınız 2.aydan sonra memedeki doluluk ve o taş gibi olan görüntü yerini yumuşak memeye bırakıyor. Süt yine var ama bebeğin ihtiyacı kadar; faxlası değil
T
Tuğba B. ..
27 Kasım 2025 20:47
Marketlerde satılan maltana içeceği var onu içtiğimde sütüm artıyor
T
Tuğba B. ..
27 Kasım 2025 20:48
Birde arkadaşın dediği gibi zamanla o dolgunluk gidiyor memede ama süt var korkmayın stres yapmayın
B
Burcu B. Ö.
27 Kasım 2025 21:08
Süt artırma herkesin ortak derdi :( uyku çok önemli gece uykunuzu almanız lazım ben bazengece üçte kalkıyorum göğsümde doluluk yok 4-6 arası göğsüm de doluluk oluyor o saatlerde emzirirseniz biraz fayda edebilir gece emzirmeleri çok önemli bi de ben deli gibi incir hurma yiyorum ama öyle bi artış hissetmedim uyku sürekli emzirme Ve su çok önemliii bende artırmanın yollarına bakıyorum hep :(

Merve ..
27 Kasım 2025 22:21
Sütünüz yoksa bile sağın bol su ve süt sağmak işe yatıyor bence
R
Rabia Ç.
27 Kasım 2025 22:41
Uyumayınca içtiğim su tuvalete çıkıyordu benim. Uyku o kadar önemli ki
Gıdalar da etkilidir ama kesintisiz 2 saat uyku çok işe yarıyor
Gıdalar da etkilidir ama kesintisiz 2 saat uyku çok işe yarıyor
İ
İpek M.
27 Kasım 2025 22:44
En çok arttıran Uyku ve su umarım bol bol sütün olur
S
Seda G. ..
27 Kasım 2025 22:59
Hepinize çok teşekkür ederim değerli anneler🍀 bebeğim 37 günlük. İncir hoşaf bulgur pilavı soğan gibi hurma vs gibi besinleri ve promalt içeceğiile süt çayini tüketiyorum. Umarım ilk zamnaki gibi saksaklayabilecegim sütümüz olur.
S
Seda T. G. ..
28 Kasım 2025 05:35
Benimde aynı şekilde oldu bebeğim 20 gunlukken yoğunbakımda kaldı ben hem incirli kür hemde hippin çayını tüketip suyu attırdım iyi geldi
A
Anne
28 Kasım 2025 09:51
E bebek Promalt alın
E
Eymen E. K.
28 Kasım 2025 10:28
Findik hurma rezene cayi kimyon bol su özellikle dut kabulbunlarçokgüzelsut yapıyorlar.