Sütüm Yetmiyor Olabilir Mi?😔

111 görüntüleme
A

Aslı

16 Haziran 2025 15:14
2.5 aylığız. 7de uyanıyoruz. Saat 18:00 olduğunda göğsümden süt tek kanaldan geliyo. Bebek de ağzına alıp alıp bırakıyo, tatmin olamıyor. Başına gelen oldu mu?

Ben de göğsümden alıyorum, alınca ağlıyo, hemen emzik takıyorum.

Günde 3 kez kaka alıyorum. Sizce yeterli oluyor mu?
Hafize C. B.

Hafize C. B.

16 Haziran 2025 15:16
Süt kanallarınız tam açılmamış olabilir bebek çektikçe gelecektir çekmeyi bırakırsa hepten tıkanabilir , yeme ve içmeye çok dikkat edin bol su tüketin , süt yapacak şeyler yiyin yine devam ederse bu durum ek üst yapıcı ürünler var onlardan denemenizi tavsiye ederim
Z

Zeynep E. O. ..

16 Haziran 2025 19:27
Kaka beslenme belirtisi değilmiş. Eğer yeterince çiş yapıyor ve aylık kilo alımı en az 600 gr ise doyuyor demekmiş. Birde bebeklerin büyük bir kısmı akşam üzeri huzursuz oluyorlar nedense. Sütün tek kanaldan geldiğini nasıl anladınız ki. Bebeklerin çekişi o kadar güçlü ki tek kanalda olsa tek meme de olsa kendisini doyurabilir. Ama bebis kilo almadiysa ve çişi az ise o zaman doktor sizi yönlendirir. Bir de günde 2 defa emzirmenin peşinden sağım yaparsanız süt arttırmaya faydası olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir