Sütüm Yetmiyor mu

78 görüntüleme
S

Saliha B.

27 Mart 2026 21:15
Bebeğim bir hafta sonra 5. Ayina giricek sürekli emmek istiyor normalde de emmek isteyen bir bebekti ama son bir haftadır çok fazla emiyor memeden ayrilmak istemiyor emerken de çok huysuz ağlıyor surekli mama ile desteklemeli miyim kararsızım ve hangi mamayı almalıyım
H

Hanım Y.

27 Mart 2026 21:21
Merhabalar, bebeğinizin memedeyken ağlama sırasındaki süt oranına bakmak lazım bence. Bebeiş ağlarken siz göğüs ucundan sütünüze bakınz, süt gelmiyorsa doymadığı için ağlamış olabilir. O zaman mana takviyesi düşünebilirsiniz (alerjisi varsa ona göre mama seçilmeli).

Süt geliyor ise uyumamak veya çok sıcaklamadan da ağlamış olabilir (kendi bebişimden edindiğim gözlem bu şekilde, sadece öneridir).
S

Saliha B.

27 Mart 2026 21:22
Göğsümü sıktığımda çok olmasa da geliyor süt ama yeterli mi bilemiyorum
S

Saliha B.

27 Mart 2026 21:23
Ağzı dolu olmuyor
G

Gülşah S.

Premium Üye
27 Mart 2026 21:34
Saliha Bulut
Ağzı dolu olmuyor
Bebeğiniz kaç kg acaba? Ayına göre kilosu uygun mu o açıdan sordum
H

Havva .. D.

27 Mart 2026 21:40
Benim bebeğimde 5.5 aylık oda aynı bu ara hep emmek istiyor ve memede hafif sızlama oluyor ağzı dolmuyor bende mama başlamayı düşünüyorum çünkü 1 aydır hiç kilo almamış bez sayısıda günlük 3 4 oda dolu dolu değil
S

Saliha B.

27 Mart 2026 21:42
Bez dolu dolu olmuyor iki kere anca dolar sanırım sık sık degistigim için çok anlayamıyorum ama 4 ya da 5 olmaz dolu bez sayısı

kilosu iyi dedi doktor bayramdan bir gün önce gittim 7 kiloydu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir