Sütüm Yetmiyor

119 görüntüleme
E

Elif ..

17 Mart 2026 20:48
Bebeğim 2 aylik, bugün sütümün az olduğunu hissettim. Kızım emerken sürekli huzursuzlanip ağladı, ve normale göre daha fazla kustu. Ne için ağladığını anlayamiyirum ve çok üzülüyorum. Sütüm mü yetersiz, gaz mi var bilmiyorum ve çok üzülüyorum

Sütünüzü arttirmak için ne yapıyorsunuz?
N

Necibe N. Ç.

17 Mart 2026 21:00
Kusması kesik şeklindeyse sütün fazlasını çıkarır ya da gazı olduğunda ememez memede huzursuzlanır
B

Betül ..

17 Mart 2026 21:09
Evet süt kesik peynir gibiyse sütünüz yetiyordur da fazlasını çıkarmıştır. Memede huzursuzlanması emerken çok gaz birikiyordur emzirme aralarında mesela diğer memeye geçmeden gazını alın öyle devam edin emzirmeye
N

Nehar K.

17 Mart 2026 22:01
3 ayliktan bildiriyorum Sutunuz yetersiz degil. Ara ara hepimiz acaba yetmiyor mu diye düşünüyoruz ama emin olun yetiyor. gazdan dolayı büyük ihtimalle.

Bu arada yulaflı biskuvi çok işime yaramıştı ve bol su içtim hatta emsin diye basinda bekledim o denli geldi süt.
R

Rabia

17 Mart 2026 23:11
Bence bir anne hisseder sütünün yetip yetmediğini. Benim bebeğim de öyleydi sütümün az olduğunu hissederek arttırma çalışmalarına başlamıştım ki hakikaten sütüm azmış öğrendiğimden beri kilo alımı da düşükmüş. Sütünüzü arttırmak için 3 ana öğün 3 ara öğün ve günde en az. 2.5-3 litre gibi su içebilirsiniz. Bir de ben sütümün artması için Power pumping yapıyorum yeni yeni farkı hissediyor gibiyim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir