Sütüm Yetmiyor

125 görüntüleme
Ü

Ünzüle K. ..

8 Şubat 2026 21:29
Merhaba kızım 9 aylık doğduğundan beri sadece sağ gogsumden emdi diğer göğsümde hiç süt olmadı şimdide sütüm yetmiyor lansinoh biberon aldım ve Aptamil mama ama kızım asla kabul etmiyor sürekli uğraşıyorum almıyor babası ve anneanneside deniyor kwbul etmiyor bez sayısı üçe düştü günlük ve çiş asla dolu yapmıyor psikolojim bozuldu ne zaman kabul eder yada bu yoldan geçen varmı bugün 3. Gün uğraşıyorum asla istemiyor
R

Rabia

8 Şubat 2026 21:37
Bebeğiniz kaç saatte bir emiyor? 2-3 saatte birse emme sıklığını arttırabilirsiniz mesela yarım saatte bir-saatte bir şeklinde emzirebilirsiniz. Süt arttırıcı gıdalar ve takviyelerle de artışı iyice destekleyin. Süt soğuğu sevmiyor vücudunuzu iyi sıcak tutun. Ben bunları yaptığımda iyi sonuç alıyorum genelde.
Ü

Ünzüle K. ..

8 Şubat 2026 21:39
Benim kız uykuda emen biri yani günde iki uyku yapıyor bazen üç o zamanlar emiyor birde gece ve sabaha karşı gece boyunca hiç emmiyor kalkıyorum emmesi için almıyor yani toplamda bir günde en fazla 5 6 kez emiyor ama bezi kuru ve aşırı huysuz napicam bilmiyorum mecbur mama aldım onu da kabul etmiyor
Ü

Ünzüle K. ..

8 Şubat 2026 21:40
Kilo verdi farkındayım normalde persentilde bir tık üstte seyrediyordu şimdi verdi süzüldü çocuğum zatne ek gidaylada arasi pek yok çok az yiyor
G

Gizem K.

8 Şubat 2026 21:49
Geceleri yatmadan önce sıcak humana için benimde tek göğsümden emiyor 11 aylık kızım ne mamalar ne biberonlar denedim yok almadı hiç birini geceleri faydasını görüyorum ben ek gıdaya geçmiş olsam bile hep meme de gece sabaha kadar ah bilemedim bende
Ü

Ünzüle K. ..

8 Şubat 2026 22:10
Biberona alistiranlara helal olsun valla o kadar uğraşıyorum yok almıyor zaten ek gıdayı güzel alsa yine çok şey yapmam ama sürekli huysuz suzuldugunu gördükçe içim gidiyor suyuda pek içmiyor tas çatlasın bir çay bardagi
Tuğçe

Tuğçe

8 Şubat 2026 22:26
Philips avent denediniz mi biz onunla içiypeuz anne sütünü gayet güzel ve bestlak damla öneririm
Ü

Ünzüle K. ..

8 Şubat 2026 22:40
Mamajo avent we baby Chicco ucuz pahalı her markayı denedim yok malesef artık yildim lansinoh ısrar ediyorum ama almayacqk gibi emiyor ama doymuyor farkındayım su içse oda yok kimileri diyor 9 ay oldu çok zorlama ama işte anne yüreği kaldıramıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir