Sütüm Yetmiyor
126 görüntüleme
E
Emine ..
29 Aralık 2025 05:36
Bebeğim 6 aylık son bir aydır öksürük , idrarda azalma ve bezde turunculuk vardı . 200 gramda kaybedince doktorumuz mama başladı 7600 gramdan 8100 e çıktı sütümü arttırmak için takviyeler kullandım şuan arttı ama bu seferde bebeğim emmek istemiyor . Biberon daha kolayına geliyor sanırım. Tavsiyesi olan var mı?
B
Burcu ..
29 Aralık 2025 06:08
Yeni başlamışsınız zaten mamaya sanırım siz sürekli emzirin tekrar tutmaya başlayacaktır
R
Rabia
29 Aralık 2025 06:39
Önce emzirin sonra biberon verin, daha önce emdiyse tekrar memeye dönmesi zor olmaz diye düşünüyorum. Biberon olarak da kaşık uçlu biberon kullanın çok sevmiyorlar,ağlıyorlar ama memeye dönüşleri kolay oluyor. İdrar renginde değişiklik olursa direkt açlık olarak değerlendirebilirsiniz
E
Emine ..
29 Aralık 2025 06:40
6 ay sadece anne sütüyle çok güzel kilo aldı başka da bişey kullanmadık aslında . Tavsiyeniz için teşekkür ederim umarım işe yarar 🌺
L
Leyla E. A.
30 Aralık 2025 16:49
Konudan bağımsız hangi biberonu tuttu Emine hanım bende biberon tutsun diye çabalıyorum bi de hangi mamaya başladınız ve günde kaç ml verdiniz bende mama desteği başladım fakat yemiyor sütüm de azaldı vr memeyi bıraksın istiyorum işe başlayacağım biberon tutması gerekşyorda :(
E
Emine ..
31 Aralık 2025 00:42
Merhabalar Leyla hanım ben öncesinde de sağdığım sütü vermek için phlıps avent kullanıyordum yani biberon yutuyordu . Bebeğinizin kullandığı biberon ucunun bulunduğu aya uyumlu olup olmadığını da göz önünde bulundurarak değerlendirebilir bir biberon bence . Doktorumuz bebelac önerdi üç saatte bir 90-120 ml arası yap aralarda da kendin emzir dedi
T
Tuğçe
31 Aralık 2025 13:19
Emine hanım maalesef size bir önerim yok fakat Leyla Hanım için yazıyorum bebeğimi sütten kesmem gerekti ve doğduğundan beri hiç biberon tutmamıştı Philips denedim almadı lansinoh denedim almadı wee denedim almadı mamajoo denedim aldı bebekten bebeğe fark eder tabiki ama denemediyseniz öneririm aklınızda olur en azından