Sütüm Yetiyor mu

75 görüntüleme
N

Nuray K.

9 Nisan 2026 16:05
Bebeğim 4 aylık günüm belli saatlerinde memeyi sıkıyorum süt gelmiyor ya da sağım makinesi kullanıyorum 10 cc anca çıkıyor. Bebeğim emdikten 2 saat sonra sağım yapıyorum 10-15 cc geliyor acaba bu normal mi çok tedirginim ?
Zehra K.

Zehra K.

9 Nisan 2026 16:31
Bebek emdikçe sağım yaptıkça sütün artar her zaman bebek emerken daha fazla süt emmiş olur sağım memeyi tam boşaltmaz
N

Nuray K.

9 Nisan 2026 16:33

Zehra Kırmızı

Bebek emdikçe sağım yaptıkça sütün artar her zaman bebek emerken daha fazla süt emmiş olur sağım memeyi tam boşaltmaz

Zehra hanım ben panik yapıp günde 2 kez 90 cc mama vermeye başladım bu yanlış mı sizce ?
Zehra K.

Zehra K.

9 Nisan 2026 19:11
Şöyle daha öncesinde bende bunu yaptım fakat bebeğim biberona alışıp memeyi bıraktı memeye tekrar alıştırmam zor oldu sütün varsa mamayı bırakmalısın bence eğer sütünü fazlalaştırmak istiyorsan Günde 1 kez power pumping yapabilirsin 20 dk sağ – 10 dk ara – 10 dk sağ – 10 dk ara – 10 dk sağ süt gelmese dahi yap süt artışını fark ediceksin canım
N

Nuray K.

9 Nisan 2026 19:13

Zehra Kırmızı

Şöyle daha öncesinde bende bunu yaptım fakat bebeğim biberona alışıp memeyi bıraktı memeye tekrar alıştırmam zor oldu sütün varsa mamayı bırakmalısın bence eğer sütünü fazlalaştırmak istiyorsan Günde 1 kez power pumping yapabilirsin 20 dk sağ – 10 dk ara – 10 dk sağ – 10 dk ara – 10 dk sağ süt gelmese dahi yap süt artışını fark ediceksin canım

Yaa tamam çok teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir