Sütüm Yetersiz
44 görüntüleme
F
Fatime K. ..
18 Ağustos 2025 17:36
2 ay 8 günlük bebeğim var sütüm yetersiz gibi geliyor sıktığımda damla damla geliyor ve bebeğime yetmiyor mecbur mamaya başladım 100 cc mama veriyorum ve gün içinde asla uyumuyor sürekli ağlıyor sütümü artırmak için neler neler yaptım olmuyor
S
Semanur Y.
18 Ağustos 2025 17:41
Hergün düzenli sağım yapın bebeğinizi emdirdıkden sonra her sabah aynı saatte sağım yapın ben kendımı sağdıkca sütüm daha da artıyor du cünkü vucut bebeğin emmesine göre süt üretiyo 1 haftada artacakdr sütünüz bende oyle olmustu ve günlük 3 litre en az su için
K
Kübranur ..
18 Ağustos 2025 17:43
Semanur hanımın dediklerine ek yeşil yapraklı sebzeler tüketin bol bol özellikle pazı bende çok etkilemişti. Kahve çay tüketimini de azaltın o da etkiliyor
F
Fatime K. ..
18 Ağustos 2025 17:45
Su her zaman tüketiyorum ama göğsüm sürekli boş yumuşak ucunu sıkınca anca nir damla geliyor bebek emincede bakıyorum 2 dk ya ağlıyor
F
Fatime K. ..
18 Ağustos 2025 17:46
Kübranur hanım inanın yapmadığım şey kalmadı normalde sütü olan kadınların iç çamaşırı ıslanırmış asla öyle bir durum yaşayamadım manuel pompayla sağım yaptığımda bir damla sut bile sagamadım

Cansu A. Ö.
18 Ağustos 2025 17:58
Bana humana anne çayı cok iyi gelmişti dozu biraz kaçırsam taşıyordu sütüm deneyebilirsiniz denemediyseniz
B
Büşra T.
18 Ağustos 2025 18:01
Öncelikli olarak bu konuda stres yapmayın kendinizi mutlu edecek şeyler yapın ki gerçekten bu sütünüzü etkiliyor bebeğim iki aylıkken bende de aynı durum olmuştu mama takviyesi almıştık rezene çayı,helva ve bol su içmeye çalışmıştım yani öyle fışkırırcasına olmamıştı yine ama idare edecek kadar geliyordu
M
Mine K. T. ..
18 Ağustos 2025 18:11
Merhaba memenin çok şiş olması gerekmiyor süt olması için cıvık bir memede de yeterince süt olur diye okumuştum, sık sık sağmak bol su ve stres yapmamak en iyisi. Önemli olan bebeğin doyması bizim gözümüzün değil bence. Memenin süt dolması ve şişmesi çok da iyi değil zaten. Bebek ona göre süt çekiyor ve süt de ona göre üretiyor vücut.