Sütüm Yeterli Değil Mama Vermelimiyim

184 görüntüleme
G

Gülser D.

26 Haziran 2025 18:26
Hocam bebeğim 31-6 da dk 1630 16 gün küvezde kaldı şuan 61. Günü 3500 kilo memeden beslenmiyor anne sütünü sağıp veriyordum 2 saatte bir 40-45 cc olarak ama bir kaç gündür sütüm her beslenmede daha da azaldı ve bugün bir sağımda 30 cc anca çıktı mama ve anne sütü destekli gitmeyi düşünüyorum uygun mudur
C

Ceren

26 Haziran 2025 18:39
Sağım yapmayı aksatmadan bu şekilde yapabilirsiniz tabii bence bebeğiniz çok güzel kilo almış
G

Gülser D.

26 Haziran 2025 18:41
Bugün 1 saat arayla sağım yaptım ama süt gelmedi o yüzden bu yönteme başvurmalı mıyım
F

Fatma S. ..

26 Haziran 2025 18:51
Siz arttırmaya çalışın tabi yinede ama çişli bez sayısı 5 in altına düşüyor sa bebek husursuz sa tabiiki mama verin. Benim de 3 aylık falanken özellikle akşam saatlerinde öyle oluyordu. Çocuk emiyor emiyor ama hala ağlıyor mama verince sakinleşip uyuyordu. İlk çocuğumum hiç emmedi bile birkaç ay sağım yaptım sonra tamamen süt bitti ve hep mama verdim.
H

Hena K.

26 Haziran 2025 19:50
Merhabalar benim de 36. haftada bebeğim doğdu ilk zamanlar sağıyordum güzel geliyordu sonra azalmaya başladı ta ki bebeğim kendi ağzını göğsüme koyana kadar emzirmediği sürece sütüm artmadı nasıl emzirmeye başladı sütüm artmaya başladı silikon göğüs ucuyla da olsa emzirmeye çaba gösterin yoksa sağımla sadece süt artmaz
F

Fatma S. ..

26 Haziran 2025 20:06
Aynen öyle hiçbir makine bebek kadar güçlü çekemez
K

Kemal E. ..

7 Temmuz 2025 23:11
Bir an önce emzirme danışmani desteği alın sütünüz artar ve sağım cilesinden kurtulursunuz
A

Ayşe V. ..

11 Temmuz 2025 08:47
Benim bebeğim de 1 ay anne sütü aldı meme reddi oldu ne denediysem olmadı rezene de içtim ebebekte satılan caylardan da alıp içtim çok da su tükettim hergun düzenli sağım da yaptım ama kesildi ben bu süreçte mamaya başladım ve sütümü ne çıkarsa biriktirip dolaba attım zor zamanlarda kullanmak için eğer ciddi bir azalma varsa ve bu yöntemleri denediyseniz bence siz de dolaba atın derim hasta olduklarında lazım oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir