Sütüm Kesilmek Üzere

82 görüntüleme
M

MK ..

21 Kasım 2025 10:36
Altı buçuk aylık bebeğim var bu zamana kadar sağımla artı mama ile devam ettik ama sütüm çok azaldı bir çok şeyi deniyorum ancak artmıyor. 5 cc anca çıkıyor bir damla dahi içse faydası olur diye sağım yapıyorum ancak o da yorucu olmaya başladı bir damla dahi gelene kadar sağayım diyorum bıraksam sanki vicdan azabı duyacağım gibi geliyor bu durumu yaşayan var mı aranızda arkadaşlar
Hatice C.

Hatice C.

21 Kasım 2025 10:55
Rezene çayı içtiniz mi veya süt artırıcı gıdalar
D

Dilara Ö.

21 Kasım 2025 11:09
Benim 7 ayına girince kesildi sütüm son damlasına kadar verdim için rahat sizde zorlamayın mama d zehir değil ek gıda verin stres yapıp üzülmeyin stresli süt icecegine mutlu mama yesin
D

Dilara Ö.

21 Kasım 2025 11:09
Yinede bol su için tatlı yiyin belki artar
Z

Zeynep B.

21 Kasım 2025 11:15
Ben de sağımla besliyorum çok zor sağ yıka sterilize et vs. Memeye döndürmeye çalışıyorum şimdi biberonu da reddediyor tam çıldırmalık. Aç duruyor 5 -6 saat geçiyor ama ne sunsam öğürüyor. Sağımla bi yere kadar sürdürebiliriz. Geceleri emzirmeyi deneyelim belki alışırlar.
B

Bengisu P.

21 Kasım 2025 11:34
Merhaba humana çay deneyin derim birde 🤗
M

MK ..

21 Kasım 2025 11:51
Teşekkür ederim güzel anneler bir çok şeyi denedim malt içecek dut kurusu tahin incir kayısı su bestlak damla ama artıramadım gün geçtikçe azaldı gece emziriyorum gündüz emmiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir