Sütüm Kesilmek Üzere
82 görüntüleme
M
MK ..
21 Kasım 2025 10:36
Altı buçuk aylık bebeğim var bu zamana kadar sağımla artı mama ile devam ettik ama sütüm çok azaldı bir çok şeyi deniyorum ancak artmıyor. 5 cc anca çıkıyor bir damla dahi içse faydası olur diye sağım yapıyorum ancak o da yorucu olmaya başladı bir damla dahi gelene kadar sağayım diyorum bıraksam sanki vicdan azabı duyacağım gibi geliyor bu durumu yaşayan var mı aranızda arkadaşlar

Hatice C.
21 Kasım 2025 10:55
Rezene çayı içtiniz mi veya süt artırıcı gıdalar
D
Dilara Ö.
21 Kasım 2025 11:09
Benim 7 ayına girince kesildi sütüm son damlasına kadar verdim için rahat sizde zorlamayın mama d zehir değil ek gıda verin stres yapıp üzülmeyin stresli süt icecegine mutlu mama yesin
D
Dilara Ö.
21 Kasım 2025 11:09
Yinede bol su için tatlı yiyin belki artar
Z
Zeynep B.
21 Kasım 2025 11:15
Ben de sağımla besliyorum çok zor sağ yıka sterilize et vs. Memeye döndürmeye çalışıyorum şimdi biberonu da reddediyor tam çıldırmalık. Aç duruyor 5 -6 saat geçiyor ama ne sunsam öğürüyor. Sağımla bi yere kadar sürdürebiliriz. Geceleri emzirmeyi deneyelim belki alışırlar.
B
Bengisu P.
21 Kasım 2025 11:34
Merhaba humana çay deneyin derim birde 🤗
M
MK ..
21 Kasım 2025 11:51
Teşekkür ederim güzel anneler bir çok şeyi denedim malt içecek dut kurusu tahin incir kayısı su bestlak damla ama artıramadım gün geçtikçe azaldı gece emziriyorum gündüz emmiyor