Sütüm Kesildi
128 görüntüleme
E
Elif Y. A. ..
8 Ağustos 2025 11:21
Sağlık sebeplerimden ötürü doktorum emzirmeyi kesmemi istedi. Oğlum 8 aylık. Formül mama içmiyor ek gıda eh işte...Bir anda anne sütünü kesersem çocuğun mamaya daha çabuk alışacağını söyledi. Kısacası 4 günde sütüm kesildi. Ben vazgeçtim ilaca başlamayacak ve oğlum hazır olana kadar emzirmeyi bitirmeyeceğim ama sütü nasıl arttırmalıyım? Anne sütü içine formül mama karıştırıp tadına alıştırıyorum ama sütüm bir anda gitti...
E
Esma U.
8 Ağustos 2025 12:01
Benim de sütüm kesildi.fışkırarak akan göğsümde şu an zar zor damla damla çıkıyor sağım yapınca(makine ve elle). 10-15 dk da 100 ml e kadar sağardım şimdi kaç saat sağsam o kadar çikmaz bile 😭 psikolojim tamamen çöktü çocuğumu emziremediğim için. 2-2, 5 ay anca emzirebildim.
T
Tuba K.
8 Ağustos 2025 13:40
Kızlar hemen emzırme danısma tuğba kavala dan destek alın sutunuzu yerıne aynen getırıyor cokda ıyı bırısı allah razı olsun ben cok sevıyorum kendısını kronık mastıtımı gecıren tek kışı oldu ıkı ay cektım ben 😞
T
Tuba K.
8 Ağustos 2025 13:40
Pahalı degıl ve ınanın cocugun bagısıklıgı ıcın de deger ınsanlar bı damlasını zıyan etmıyo sütün
E
Esma U.
8 Ağustos 2025 14:18
Bir bakayım instdan. Teşekkürler 🙏
A
Ayşe C.
8 Ağustos 2025 19:54
Eds yapın. Bebeğin mutlaka emmesini sağlayın.