Sütüm de Bir Azalma Var Gibi

95 görüntüleme
S

Sebahat Ç.

8 Nisan 2026 19:46
Kızımı emziyorum sonra da sağım yapıyorm ama sanki süt az gibi geliyor bana göğüslerim çok yumuşak içinde süt Yok gibi kızım da emerken çok emmiyor öyle doyuyor mu aç mı kalıyor anlamadm kızım altıncı ayına girmesine on gün var bu durumu yaşayan var mi göğüsler belli bir süre sonra böyle mi oluyor
T

Tuğba B. ..

8 Nisan 2026 20:15
Evet meme terbiye oluyor size süt yok gibi geliyor ama bebek çwktikçe geliyor emin olmak için bebeğinizin ağzından çıkarıp ucunu sıkın görürsünüz sütün geldiğini
C

Ceylan K. B.

8 Nisan 2026 20:17
Memeler ilk üç ayda düzensiz ve fazla süt üretimine odaklanıyor. Bebeğün ihtiyacı kadar artık memeye süt indiğinden ve yağ dengesi daha iyi kurulduğundan mmeler ilk zmanlardaki sertlikte olmuyor. Yumuşak oluyor. Doluluk hissetmemeniz süt olmadığı anlamına gelmiyor. Çıkan ıslak bez sayısı önemli enaz 5-6 ise sıkıntı yok. Kısa durmasının sebebi de artık bebeğin çene-damak olarak güçlenmesi hızlı çekiş yapması. Önceden 20-30 dk emmesi gerekirken bazen ihtiyacını 5dk da da alabilr memeden. Ayı itibariyle de çevresel uyaranlara ilgisi hızlı da kayıyor haliyle. Sıksık emzirmek zorunda da kalabilirsiniz sakin loş sabit bi ortamda emzirmeyi tercih edin genelde tek olun bebekle. Sağım sonrasına yapıorsanız süt artırmak istiyorsunuz sanırım ondan diye düşündüm. Artık açlık tokluk bbeğinizin halindne ayırt edebilriisniz aslında. Bnm de aynı ayda bebğim var aynı şeyler oluyor bizde de merak etmeyin
S

Sebahat Ç.

8 Nisan 2026 22:58

Tuğba Beyazgül

Evet meme terbiye oluyor size süt yok gibi geliyor ama bebek çwktikçe geliyor emin olmak için bebeğinizin ağzından çıkarıp ucunu sıkın görürsünüz sütün geldiğini

Evet o şekilde süt var sıktığımda daha yeni böyle oluyor önceden dolu olduğunu anlayabiliyordm şimdi süt yok gibi hissediyorum
S

Sebahat Ç.

8 Nisan 2026 23:00

Ceylan Korkmaz Bekiroğlu

Memeler ilk üç ayda düzensiz ve fazla süt üretimine odaklanıyor. Bebeğün ihtiyacı kadar artık memeye süt indiğinden ve yağ dengesi daha iyi kurulduğundan mmeler ilk zmanlardaki sertlikte olmuyor. Yumuşak oluyor. Doluluk hissetmemeniz süt olmadığı anlamına gelmiyor. Çıkan ıslak bez sayısı önemli enaz 5-6 ise sıkıntı yok. Kısa durmasının sebebi de artık bebeğin çene-damak olarak güçlenmesi hızlı çekiş yapması. Önceden 20-30 dk emmesi gerekirken bazen ihtiyacını 5dk da da alabilr memeden. Ayı itibariyle de çevresel uyaranlara ilgisi hızlı da kayıyor haliyle. Sıksık emzirmek zorunda da kalabilirsiniz sakin loş sabit bi ortamda emzirmeyi tercih edin genelde tek olun bebekle. Sağım sonrasına yapıorsanız süt artırmak istiyorsunuz sanırım ondan diye düşündüm. Artık açlık tokluk bbeğinizin halindne ayırt edebilriisniz aslında. Bnm de aynı ayda bebğim var aynı şeyler oluyor bizde de merak etmeyin

Sütümun az olduğunu düşündüğüm için emzirip sağım yapıyorm yoksa buda yorucu birşey bazen az emiyor diyorum süt yok galiba ondan emmiyor diye düşünüyorum
C

Ceylan K. B.

8 Nisan 2026 23:42
Onu da vermeye uğraşıyosunuz sonra, bez sayısı iiyiyse kilo alımı yeterliyse endişelenmeyün. Stres sütün enbüyük düşmanı. Merak etmeyin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir