Sütüm Çok Azaldı
113 görüntüleme
S
Selen K. B.
20 Kasım 2025 20:32
Bebeğim 9.5 aylık sütün çok çok azaldı işe başladım daha da düştü 30 -40 cc anca geliyor toplam da, önerisi olan var mı acaba
I
Irem
20 Kasım 2025 20:37
ben bebeğimin gazı için aktardan kimyon rezene anason karışımı almıştım ama sütü de artırıyor kesinlikle, hurma kuru incir bunların da artırdığını düşünüyorum bol su tüketmek
N
Neslihan Ş.
20 Kasım 2025 20:58
Sütarttiici damlalar ve vitaminler var
Onlarda da kullanın umarım faydası olur
Solgar ve benzeri firmaların ürünleri piyasada var doktorunuza sorun
Onlarda da kullanın umarım faydası olur
Solgar ve benzeri firmaların ürünleri piyasada var doktorunuza sorun
G
Gdkmc
20 Kasım 2025 21:06
Taze soğan , bulgur bunlardan fayda görmüştüm bir de moralinizi yüksek tutun ve bolca su tüketin

Özge U.
20 Kasım 2025 21:36
Merhaba yemek ve takviyeler elbet yükseltebilir sütünüzü ama işe başladıysanız araya 1-2 sağım daha ekleyin bence göğüse ne kadar uyarı giderse süt üretimi o kadar iyi oluyor

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
21 Kasım 2025 09:09
@Selen Kart Boğokşayan hanım göğüsünüzü az çalıştırdığınız için süt üretiminde azalma olabilir. Ne kadar çok göğsümüzü çalıştırırsak o kadar çok süt üretiriz siz evdeyken bebeğiniz sürekli emdiği için süt miktarınızda etkilenme olmuyordu ama şu anda bebek emmediği için göğsünüz az çalıştığı için etkilenme oluyor bunu aşmak için iş yerinde her 2 saatte hastane tip elektrikli göğüs pompasıyla 15-20 dakika sağım yapmanız gerekiyor bu şekilde devam ettiğiniz sürece süt miktarınız artacaktır endişe etmeyin