Sütüm Azalmış Olabilir mi
108 görüntüleme

Burcu B.
5 Ağustos 2025 11:27
Bebeğim 10.5 aylık bu gece memeden ayrılmadı resmen 1 saat aralıksız emdi gündüzde emziriyorum hep yarım yamalak emiyor çekiyor ağzını sonra yine devam ediyor ama uzun süre emiyor sonra bıraktıyorum yine ağlayıp memelerime yapışıyor emmek için sütüm azalmış mı çiş sayısı da dolu dolu çiş almıyorum ama gün içinde 3 bez değiştiriyorum sanırım
E
Elif S.
5 Ağustos 2025 12:32
diş döneminde daha sık emmek istiyorlarmış, bez dolululuğunun ve sayısının azalmasını sıcaklara bağlayabiliriz belki, terle çok miktarda sıvı kaybı oluyor bebişlerde, umarım süt azalması değildir, öyle olmadığını düşünüyorum/düşünmek istiyorum 🙏
Ö
Özge D. T.
5 Ağustos 2025 12:34
Sütüm azaldı diye endişelendiğiniz an sütünüz azalır… bu zamana kadar sütünüz nasıl yettiyse yine yetecektir bebeğinize kendinizi endişeye sokmauın. Havalar çok sıcak, bebekler terlemeyle de sıvı kaybediyor. Diş çıkarıyor olabilir mi? Diş çıkarırkende emme problemi yaşandığını söylüyorlar. Ben bile doktor tavsiyesiyle 3 aylık kızıma aşırı terlemeden sıvı kaybı sebebiyle su vermeye başladım…

Burcu B.
5 Ağustos 2025 12:36
Ya genelde de geceleri 2 3 kere uyanıyor ama bu gece sağı emdi solu emdi çıkarıyorum yine ağlıyor tekrar sağı emdi hiç tatmin olmadı ağlaya ağlaya uyudu ondan tedirgin oldum