Sütüm Azaldı Tavsiyee

97 görüntüleme
P

Pelin O.

31 Mart 2026 21:34
Merhaba kızım 4 ay 18 günlük 3.ayında doktora gittiğimizde kilosunda düşüş vardı doktorumuzda mamaya başlattı 1 aydır hem meme hem mama içiyor ama benim sütüm bir şey yemesem bile doluyordu sadece su içtiğim zaman ama artık olmuyor ne yesem fayda etmedi memeyi kesmek istemiyorum daha çok erken verebileceğiniz öneri var mı
R

Rabia

31 Mart 2026 21:42
Power pumping yöntemini kesinlikle tavsiye ederim. Emzirdikten sonra da 5-10 dk sürelerle her iki göğsünüzü sağdığınız zaman da faydasını görürsünüz diye düşünüyorum. Tabi bunların hepsinden önce günde en az 3 litre su ve günde 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde beslenin ben bu şekilde yaptığımda faydasını görüyorum. Ek olarak süt arttırıcı takviyeler de kullanabilirsiniz ancak sağım, su ve beslenme kadar etkili olmayacaktır
B

Burçin G.

Premium Üye
31 Mart 2026 21:53
Kuru inciri kaynat suyunu iç canım onu içtikten sonra benim ki fışkırmaya başlamıştı tabi sürekli sağım da yapıyordum ekstra olarak
P

Pelin O.

31 Mart 2026 22:01
Burçin Genç
Kuru inciri kaynat suyunu iç canım onu içtikten sonra benim ki fışkırmaya başlamıştı tabi sürekli sağım da yapıyordum ekstra olarak
Teşekkür ederim deneyeyim
P

Pelin O.

31 Mart 2026 22:01
Rabia
Power pumping yöntemini kesinlikle tavsiye ederim. Emzirdikten sonra da 5-10 dk sürelerle her iki göğsünüzü sağdığınız zaman da faydasını görürsünüz diye düşünüyorum. Tabi bunların hepsinden önce günde en az 3 litre su ve günde 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde beslenin ben bu şekilde yaptığımda faydasını görüyorum. Ek olarak süt arttırıcı takviyeler de kullanabilirsiniz ancak sağım, su ve beslenme kadar etkili olmayacaktır
Teşekkür ederim yanıt için :)
A

Ayşe N. Ş.

Premium Üye
31 Mart 2026 22:06
Tahin çok iyi gelmişti bana ; tahin pekmez yemenizi öneririm , meyveleri bile tahinle yiyorum oğlumda çok sever oldu hem sağlıklı ❤️
Z

Zlyh z.

31 Mart 2026 22:09
Bende dereotu yediğimde sütüm çoğalıyordu belki sizede faydası olur
Ö

Özge C.

31 Mart 2026 22:09
Kesinlikle her emzirmeden sonra sütünüzü sağın memeyi komple boşaltın daha hızlı dolmasına ve vücudun süte ihtiyacı var sinyalini veriyor benimki öyle olmuştu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir