Sütüm Azaldı Ne Yapmam Gerekşyor ?
197 görüntüleme
L
Leyla E. A.
23 Mart 2026 11:09
8ay 13 gün bebeğim var işe başladığımdan beri sağım yapıyorum günde bi defa ilk iki hafta falan 100 cc çakıyordu iki göğüsten toplam şu an 60 cc zor buluyorum bebeğim biberon tutmuyor çok çaresizim bol su içiyorum bestlak ve imom kullanıyorum beslenmemede dikkat ediyorum uykusuzluğa çarem yok maalesef gece sürekli emiyor ama başka ne yapmam gerek Allah aşkına bi de zayıfladı kilo almadı son 2.5 aydır .ek gıda iyiydi onu da bıraktı bu aylarda en az 150/180 içmesi gereken bebeğim süt kaşığıyla zar zor bi ölçek verebiliyoruz psikolojik çok yoruldum kafayı yiyeceğim biberon tutmadıgı için mama da veremiyorum …

Ayşe V. ..
23 Mart 2026 11:38
Leyla hanım maşallah bebeğinizin bu zaman kadar emmesi bile çok güzel benim kızım 40 gün emdi ve emmeyi bıraktığında ne kadar sağım yapsam da ne içsem de fayda etmedi sadece kızım emince sütüm artıyordu eğer arada bir bile emdiginde artmıyorsa artık kendinizi üzüp strese sokmayın
L
Leyla E. A.
29 Mart 2026 11:31
Ayşe hanım biberon tutsa İnan ki emzirme derdinde değilim vazgeçtim artık o kadar eziyetliydiki oğlumu emzirmek artık son raddedeyim

Özge A.
29 Mart 2026 12:10
ek gıdayı arrtırmaya bakın bence yani sevmesi için biraz daha corba tatlı tatlar vs olarak bende calısyorum sütüm cok fazlaydı işle beraber 90 cc zor topluyorum gece emiyor sadece

Ayşe V. ..
31 Mart 2026 14:30
Ayşe hanım biberon tutsa İnan ki emzirme derdinde değilim vazgeçtim artık o kadar eziyetliydiki oğlumu emzirmek artık son raddedeyim

Ayşe V. ..
31 Mart 2026 14:40
L
Leyla E. A.
2 Nisan 2026 21:05
Denedim Ayşe hanım piyasadaki tüm mamaları ve biberonları :( almıyor vazgeçtim artık
L
Leyla E. A.
2 Nisan 2026 21:06
Özge hanım iştah tamemen gitti ham yapıp yerdi hazırladıklarımı şimdi ağzını kitliyot :(

Ayşe V. ..
2 Nisan 2026 21:14
Denedim Ayşe hanım piyasadaki tüm mamaları ve biberonları :( almıyor vazgeçtim artık
L
Leyla E. A.
2 Nisan 2026 21:14
Teşekkür ederim Ayşe hanım tüm annelerin hepsine :)
Yükleniyor...