Sütüm Azaldı
169 görüntüleme
M
Melis
2 Haziran 2026 18:21
Bebeğim 9ay 18 günlük. Bu güne kadar ilk ay dışında hiç mama vermedim 2 gündür sütüm azaldı gibi bugün sağım yaptım iki memeden toplam 30 cc çıktı gece saat başı uyanıyor en azından gece uykusuna geçerken mama mı versem diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
D
Derya A. T.
2 Haziran 2026 19:54
Sağdığınız süt, emdiği sütün yaklaşık %30-40ı. 30 cc sağıyorsanız sütünüz yetiyordur. Benim bebeğimin ne zaman dişi patlasa bir hafta kadar gece sürekli emmek ister. Diş çıkarıyor olabilir mi

Sibel Y.
2 Haziran 2026 20:31
Bende saat başı emziren bir anneyim sütüm yetmiyor diye düşünmeyin bazı bebekler meme bağımlısı olduğu için saat başı kalkıyor aç olduğu için değil orası onun konfor alanı🥺

Sibel Y.
2 Haziran 2026 20:33
Bu arada süt stresten etkilenir azalır bol su için ve enerjik kalmaya çalışın badem ceviz bol meyve tükettin yanınızdan atıştırmalık eksik etmeyin bugünlerde geçiyor o kadar hızlı büyüyorlar ki bi bakmışsınız memeyi nasıl bıraktıracağım diye fikir soruyorsunuz 😀
M
Melis
2 Haziran 2026 20:53
Sağdığınız süt, emdiği sütün yaklaşık %30-40ı. 30 cc sağıyorsanız sütünüz yetiyordur. Benim bebeğimin ne zaman dişi patlasa bir hafta kadar gece sürekli emmek ister. Diş çıkarıyor olabilir mi
M
Melis
2 Haziran 2026 20:54
Bu arada süt stresten etkilenir azalır bol su için ve enerjik kalmaya çalışın badem ceviz bol meyve tükettin yanınızdan atıştırmalık eksik etmeyin bugünlerde geçiyor o kadar hızlı büyüyorlar ki bi bakmışsınız memeyi nasıl bıraktıracağım diye fikir soruyorsunuz 😀
Yükleniyor...