Sütüm Azaldı

169 görüntüleme
M

Melis

2 Haziran 2026 18:21
Bebeğim 9ay 18 günlük. Bu güne kadar ilk ay dışında hiç mama vermedim 2 gündür sütüm azaldı gibi bugün sağım yaptım iki memeden toplam 30 cc çıktı gece saat başı uyanıyor en azından gece uykusuna geçerken mama mı versem diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
D

Derya A. T.

2 Haziran 2026 19:54
Sağdığınız süt, emdiği sütün yaklaşık %30-40ı. 30 cc sağıyorsanız sütünüz yetiyordur. Benim bebeğimin ne zaman dişi patlasa bir hafta kadar gece sürekli emmek ister. Diş çıkarıyor olabilir mi
Sibel Y.

Sibel Y.

2 Haziran 2026 20:31
Bende saat başı emziren bir anneyim sütüm yetmiyor diye düşünmeyin bazı bebekler meme bağımlısı olduğu için saat başı kalkıyor aç olduğu için değil orası onun konfor alanı🥺
Sibel Y.

Sibel Y.

2 Haziran 2026 20:33
Bu arada süt stresten etkilenir azalır bol su için ve enerjik kalmaya çalışın badem ceviz bol meyve tükettin yanınızdan atıştırmalık eksik etmeyin bugünlerde geçiyor o kadar hızlı büyüyorlar ki bi bakmışsınız memeyi nasıl bıraktıracağım diye fikir soruyorsunuz 😀
M

Melis

2 Haziran 2026 20:53
Derya Asena Türkoğlu
Sağdığınız süt, emdiği sütün yaklaşık %30-40ı. 30 cc sağıyorsanız sütünüz yetiyordur. Benim bebeğimin ne zaman dişi patlasa bir hafta kadar gece sürekli emmek ister. Diş çıkarıyor olabilir mi
Ağzında bir beyazlık farketmedim ama olabilir bi anda çıkartıyo dişlerini teşekkür ederim
M

Melis

2 Haziran 2026 20:54
Sibel Yılmazer
Bu arada süt stresten etkilenir azalır bol su için ve enerjik kalmaya çalışın badem ceviz bol meyve tükettin yanınızdan atıştırmalık eksik etmeyin bugünlerde geçiyor o kadar hızlı büyüyorlar ki bi bakmışsınız memeyi nasıl bıraktıracağım diye fikir soruyorsunuz 😀
Haklısınız stressiz günümüz yok malesef teşekkür ederim desteğiniz için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir