Sütüm Azaldı
156 görüntüleme

Büşra B. ..
22 Haziran 2025 13:59
Bebeğim 4,5 aylık. 2 gündür emerken huysuzlanmaya başladı bende içgüdüsel olarak hissediyodum zaten bi sağım yaptım ki 20 cc anca. Saatlerce uğraştım yok. Bugün daha da az 10 cc çıkmadı bile. Mamaya başlayacağım hemen ama ne yapmak lazım süt nasıl artar acil çözüm önerisi lazım yani uzun vadeli değil hemen sonuç veren şeyler lazım damla çay hap neyse 😞😞😞
S
Semanur Ş.
22 Haziran 2025 14:03
Öyle sihirli bir tarif yok malesef bol bol sağım yapmanız elle uyarmanız lazım adet oldunuz mu bilmiyorum adet olmadan öncede süt azalıyor bununla beraber aktarlarda satılan anne çaylarından alabilirsiniz dereotu sabah kahvaltıda akşam salatada tüketebilirsiniz göğsünüze ne kadar çok uyarı verirseniz sütünü o kadar çok artacaktır

Büşra B. ..
22 Haziran 2025 14:03
Regl oldum dün olduğum gün aşırı azaldı zaten
S
Sümeyra S.
22 Haziran 2025 14:31
Beyoğlu anne diye bir pekmez var tavsiye ederim şakır şakır akıyor süt
G
Gamze ..
22 Haziran 2025 14:41
İncir uyutmasi bana çok iyi geliyor özellikle regl döneminde, bol yeşillik ve su ayrıca takviye isterseniz bestlak damla da sütü artıyor bariz şekilde
A
Aslı K. ..
22 Haziran 2025 18:11
Solgarın takviyesi güzel
G
Gül T.
22 Haziran 2025 20:07
Bol bol emzirmeye çalışın yada sağım yapin uyarim olsun, banyo yapın, moralinizi yüksek tutun üzüntü ve stres durumunda azaliyor süt, incir kuru dut kuru erik kuru üzüm suyla kaynatip içiyordum çok faydasini gördüm isterseniz incir ve kuru dutu yiyedebilirsiniz o da işe yarıyor