Sütüm Aniden Azaldı
170 görüntüleme
S
Sebahat Ç.
1 Nisan 2026 17:34
İki üç gündür sütüm azaldı bende kızım emmiyor diyordum memeye geliyor bi çekiyor bırakıyor sonra tekrar aynı şeyi yapıyor ağlıyor bu defa iyice stres de oldum sütüm azalmış diye mama falan da hiç vermedim biberonla versem memede süt düzelince bu defa memeyi emmez kızımı emzirdikten sonra sagiyorm çok az süt çıkıyor kızım da hepsini emmiyor zaten önceden kızımda meme reddi vardı emmiyordu doğru düzgün süt vardı şimdi o emiyor süt gitti ne yapicgimi şaşırdım
H
Hakime S.
1 Nisan 2026 18:04
Kaç aylık bebeğiniz bazen böyle azalmalar olabiliyor sakin olun stres yapmayın bol bol su için duzelir inşallah
S
Sevda K.
1 Nisan 2026 18:37
Adet döneminiz yakın mi
S
Sebahat Ç.
1 Nisan 2026 20:49
Adet döneminiz yakın mi
S
Sebahat Ç.
1 Nisan 2026 20:50
Kaç aylık bebeğiniz bazen böyle azalmalar olabiliyor sakin olun stres yapmayın bol bol su için duzelir inşallah
S
Sevda K.
1 Nisan 2026 21:27
Bende aynı durumu 3 aylıkken yaşadım adetime 1 hafta kala sütüm azalıyor adet olunca eskisi gibi oluyor bende o zamanlarda süt sağımı yapıp artmasını destekliyordunm aynı bende çok stres oluyordum ama hormonel bir durumdu mesajı görünce bu durumdan olabilir dedim bestlak süt damlasi kullanmıştım tahin 1 çorba kaşığı içiyordum ve su 4 litre o adet olmaya yakın böyle yapıyordum
S
Sebahat Ç.
2 Nisan 2026 06:23
Bende aynı durumu 3 aylıkken yaşadım adetime 1 hafta kala sütüm azalıyor adet olunca eskisi gibi oluyor bende o zamanlarda süt sağımı yapıp artmasını destekliyordunm aynı bende çok stres oluyordum ama hormonel bir durumdu mesajı görünce bu durumdan olabilir dedim bestlak süt damlasi kullanmıştım tahin 1 çorba kaşığı içiyordum ve su 4 litre o adet olmaya yakın böyle yapıyordum
H
Hakime S.
2 Nisan 2026 15:20
Evet adet oluncada etkiliyor adet olmadan bir hafta önce azalıyor adet baslayinca artıyor süt
K
Kadriye A.
2 Nisan 2026 15:30
S
Sevda K.
2 Nisan 2026 16:32
Ben 12 aylık kızım 3. Aydan beri bu soru u yaşadım adetime 1 hafta kala sütüm azalıyor adet ölünce normal seviyey geliyor herkes tabi bünyesi farklı
S
Sevda K.
4 Nisan 2026 23:48
Sütünüzun durumu nasıl
B
Burcu B. Ö.
5 Nisan 2026 17:05
4. Ayda adet oldum bende adete yakın süt gidiyor adetten üç dört gün sonra düzeliyor benim de adet olmama beş gün var üç gündür sütüm yetmiyor her ay aynı sorun
B
Burcu B. Ö.
5 Nisan 2026 18:37
Hanımlar adet döneminizde azalma olunca nasıl besliyorsunuz bebeklerinizi çünkü benim baya azalma oluyor gündüzleri emmiyor sağarak veriyordum şimdi iki göğüsten 50 cc anca geliyor mecbur mama veriyorum
S
Sebahat Ç.
5 Nisan 2026 19:49
Sütünüzun durumu nasıl