Sütten Islanma

131 görüntüleme
Y

Yeşim

22 Ocak 2026 20:51
Merhaba! Evdeyken emzirme atleti kullanıyorum sütyen kullanmıyorum. Gün içinde sütlerim akıyor ben de bu minik ağız mendillerinden koyuyorum ama çok sık ıslanıyor. Özellikle gece pek tutmuyor o mendiller. Evdeyken de göğüs pedi kullanmak istemiyorum sanki nefes almadığı için kaşıntı yapıyor gibi. Sizin çözümleriniz neler??
G

Gül Y.

22 Ocak 2026 20:55
Aventin göğüs kalkanı var akan sütü biriktiriyor içinde bir bakın isterseniz
E

Ece U.

22 Ocak 2026 21:06
Göğüs pedi kullanın
İ

İrem

22 Ocak 2026 21:39
Ben sürekli göğüs pedi kullanıyorum ilk günden beri bebeğim 7 ay 11 günlük; herhangi bir sıkıntı yaşamadım yeşim hanımcığım belki daha alışkın olmadığınızdan öyle gelmiştir 🙏🏻
Y

Yeşim

22 Ocak 2026 22:01

İrem

Ben sürekli göğüs pedi kullanıyorum ilk günden beri bebeğim 7 ay 11 günlük; herhangi bir sıkıntı yaşamadım yeşim hanımcığım belki daha alışkın olmadığınızdan öyle gelmiştir 🙏🏻

gece göğüslerimi çok şişmiş hissedersem lansinoh kullanıyorum o yine daha iyi. Ama bir de babyme almıştım o rahtsız etti. kısa süre dışarı çıkarken kullanıyorum onları. Aslında biraz da evdeyken kullan at olmasını istemediğim için çözüm arıyorum. Teşekkür ederim cevabınız için ♥️
Y

Yeşim

22 Ocak 2026 22:02

Gül Yıldız

Aventin göğüs kalkanı var akan sütü biriktiriyor içinde bir bakın isterseniz

Evet var ondan ama ben onu pek rahat kullanamıyorum döküldü bir kaç kez daha çok ıslandım😅

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir