Süt Yeterliliği

55 görüntüleme
K

Kübra

20 Temmuz 2025 19:28
Bebeğim dünden beri çok huzursuz. Memeyi emerken kendisini geriye atıp ağlıyor. Sütümün yetip yetmediğini nasıl anlarım? Kilo durumuna doktora gidince bakacağız. Günlük çişli beş sayısı en az 5 oluyor. Kendini geriye atınca bazen mememden süt gelmeye devam ediyor. Ne yapabilirim 😭
Z

Zeynep

20 Temmuz 2025 19:34
Benim bebeğim şuan 4 aylık. Aynı durumu ben de yaşadım yaklaşık 2-3 hafta. Havalar sıcak olduğu için sıcakladığı için öyle yapıyor olabilir. Ben kendisini geri çektiğinde memeden dahada uzaklaşmasın diye zorlamadım bıraktım. Ara ara yine meme teklif ettim. Bol su için sütünüz vardır büyük ihtimal ama insana sanki sütüm yok gibi bir düşünce geliyor. Pilates topunun üzerinde de minik minik ritmik hareketlerle emzirmekte fayda sağlıyor. Genelde yaşanıyor bu durum galiba
Z

Zeynep

20 Temmuz 2025 19:35
Yatarakta emzirmeyi deneyebilirsiniz belki pozisyon farklılaşırsa bebeğe iyi gelebilir.
Amine D.

Amine D.

Ebe

20 Temmuz 2025 19:37
Emmeyi bırakınca süt gelmeye devam ediyorsa sütünüz fazla akışlı geliyor olabilir. Önden biraz sağıp sonrasında emzirmeyi deneyebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir