Süt Yeterli mı
62 görüntüleme
Y
Yeliz C.
3 Ocak 2026 16:59
Bebeğim yakında 5 aylık olucak meme emmiyor . Sağarak besliyorum . Sütümaon zamanlarsa çok azaldı günde 5 kez sağıyorum her sağım 60 cc. Dondurulmuş sütlerdende destek alıyorum ama artık yetmiyor . Bebeğimin kilosu boyu üst sınırda . Stok sütlerim bitmek üzere . Artık mama desteğine başladım günde 1 kez mama veriyorum .sütüm makinayla az ama elimle sıkınca süt fışkırıyor.
O
Ozlem
3 Ocak 2026 17:05
Kendinize uygun flanş mı kullanıyorsunuz
G
Gdkmc
3 Ocak 2026 17:27
Fışkırmasının sebebi makine sağımdan kaynaklı
Y
Yeliz C.
3 Ocak 2026 17:31
Hep kullandığım makina
S
Sinem ..
3 Ocak 2026 17:47
Merhabalar :) uykuluyken emzirmeyi deneyin ya da hafif sallanarak,değişik pozisyonlarda vs meme reddini aşmayı deneyin biberon ucundan kaynaklı da sizi emmiyor olabilir bebek emdiğinde süt üretimi gözle görülür oranda artıyor çünkü en iyi makina bile bebeğin emmesini tutmuyor, sağımla hiç bir zaman tam boşalmıyor.Öncelikle gece uykuda başlayabilirsiniz uykuda emer.Çok açken memenizi sunmayın, o zaman da çok huzursuz olabilir.Kullandığınız biberonu bilmiyorum ama meme reddi biberon ve ucuyla alakalı olabilir.Umarım en kısa sürede sizi emmeye emer.Birde kesinlikle power pump sağımını yapın sütü inanılmaz artırıyor.Bunlar benim tecrübelerim umarım işinize yarar:)