Süt Yaglandirma

177 görüntüleme
B

Beyza ..

21 Temmuz 2025 17:49
Merhabalar brbegim 8 aylik sütümü nasıl yaglandirabilirim sanki yaramiyor gibi geliyor çünkü bana kilo.cok az alıyor nenyapmam gerekiyor bilmiyorum
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

21 Temmuz 2025 18:01
Yaramayan anne sütü yoktur, her annenin sütü bebeğinin o dönemki ihtiyacına göre şekillenir. 8 aylık bir bebekte kilo alımı yavaşlar zaten, hareketlendiği için eskisi kadar hızlı kilo artışı beklemeyin. Ve sütünüzden asla şüphe etmeyin, dengeli beslenmeye ve bol su tüketmeye dikkat etmeniz süreçte yeterli olacaktır.
B

Beyza ..

21 Temmuz 2025 18:04
Aylık alması gereken kilodan daha az alıyor ve mama kabul etmiyor emzirmemeyi düşünmüyorum tabiki ama nasıl bir yol izlerim bilemedim
S

Semanur Ş.

21 Temmuz 2025 18:05
Ek gıda vermiyor musunuz
T

Tuba K.

21 Temmuz 2025 19:22
🤲🤲 ıkı ayrı emzırme danısmanlıgı aldım bebegınızın eger alerjı durumu yoksa sabah 2-3 yumurta az ekmek domates vs kefir 15 badem oglen proteınlı bı ogun ornegın tavuk ve salata aksam da yıne protein boll su gunucınde muz ve kefir 3 gun uygulayın farkı gorun
B

Beyza ..

21 Temmuz 2025 19:29
Ek gida veriyorum tabiki
B

Beyza ..

21 Temmuz 2025 19:29
Teşekkür ederim tugba hanım
T

Tuba K.

21 Temmuz 2025 20:25
Rıca ederım kısacası proteın ve saglıklı yaglar tuketmek onemlı olan bırxe ıncır uyutması cok guzel sut yapar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir