Süt ve Süt Ürünleri Alerjisi

494 görüntüleme
Y

Yaren

17 Nisan 2026 00:06
Bebeğim 35 haftalık doğdu şu an 2 ay 25 günlük. Bebeğim çok kusuyordu ve vücudunda hafif döküntü oluştu doktor süt ve süt ürünleri alerjisi olabilir dedi diyet verdi. Alerjinin belirtisi kusma olabilir mi yoksa boşuna mı diyet yapıyorum?
image
Fatma A. U.

Fatma A. U.

17 Nisan 2026 00:15
Benim kızımda öyleydi bir sürü doktora götürdüm hiçbiri çözüm bulamadı

Ensonunda şuan gittiğimiz doktora gittik ve süt alerjisi olabilir mamayı değiştirelim 1 ay deniyelim dedi ve gerçekten kızımın vucudundaki kuruluklar kızarıklıklar geçmeye başladı kusması azaldı kakasındaki mukus geçti
Sibel Y.

Sibel Y.

17 Nisan 2026 00:20
Fatma Albina U

Ensonunda şuan gittiğimiz doktora gittik ve süt alerjisi olabilir mamayı değiştirelim 1 ay deniyelim dedi ve gerçekten kızımın vucudundaki kuruluklar kızarıklıklar geçmeye başladı kusması azaldı kakasındaki mukus geçti
Hangi mamaya geçtiniz? Benim bebeğimde de alerji var 20 Nisan da bizim de mamamız değişecek sanırım
Fatma A. U.

Fatma A. U.

17 Nisan 2026 00:33
EVOLVİA RP2 kullanıyoruz
Y

Yaren

17 Nisan 2026 04:44
Fatma Albina U

Ne kadar süre sonra geçmeye başladı?
Fatma A. U.

Fatma A. U.

17 Nisan 2026 08:32
Yaren
Ne kadar süre sonra geçmeye başladı?
Ayın sonunda geçmeye başladı sabırlı olmak lazım doktor öyle söylemişti haklıymış
S

Sinem K.

15 Mayıs 2026 03:25
Fatma Albina U
EVOLVİA RP2 kullanıyoruz
Merhaba alerji tanısı nasıl aldınız acaba bende alerjiden şüpheleniyorum ama kakada mukus yok yüz bölgesinde kızarıklık ve sulu kaka var bir de karnında gürültü çok oluyor gürültülü kaka yapıyor
S

Sinem K.

15 Mayıs 2026 03:30
Fatma Albina U
Ayın sonunda geçmeye başladı sabırlı olmak lazım doktor öyle söylemişti haklıymış
Bir de mamayı nasıl temin ettiniz bulamadım
Fatma A. U.

Fatma A. U.

15 Mayıs 2026 07:47
Sinem Kılıç
Bir de mamayı nasıl temin ettiniz bulamadım
Doktorumuz raporlu yaptı mamamızı eczaneden alıyoruz doktorun yazması gerekiyor
Fatma A. U.

Fatma A. U.

15 Mayıs 2026 07:48
Sinem Kılıç
Merhaba alerji tanısı nasıl aldınız acaba bende alerjiden şüpheleniyorum ama kakada mukus yok yüz bölgesinde kızarıklık ve sulu kaka var bir de karnında gürültü çok oluyor gürültülü kaka yapıyor
Geçmeyen kızarıklıklar kuruluklar vardı ve kaksında mukus vardı dediğiniz gibi gürültülü kaka vardı
S

Sinem K.

15 Mayıs 2026 07:50
Fatma Albina U
Geçmeyen kızarıklıklar kuruluklar vardı ve kaksında mukus vardı dediğiniz gibi gürültülü kaka vardı
Peki şimdi nasıl bebeğiniz benimki mama yemiyor memeyi de emmiyor
Fatma A. U.

Fatma A. U.

15 Mayıs 2026 07:51
Sinem Kılıç
Peki şimdi nasıl bebeğiniz benimki mama yemiyor memeyi de emmiyor
Çok şükür nerdeyse 5 aydır EVOLVİA RP2 kullanıyoruz bize iyi geldi ek gıda da alıyor kuruluklar kızarıklıklar geçmeye başlamıştı zaten şimdi daha da iyi
Y

Yaren

15 Mayıs 2026 07:57
Bizde sadece kusma şikayeti var başka hiçbir şikayet yok. Kilo alımı iyi kaka normal kızarıklık yok. Sadece aşırı kusma alerji tanısı için yeterli mi boş yere mi diyet yapıyorum acaba. Dk 2500 şu an 3 ay 21 günlük 5900.
S

Sinem K.

15 Mayıs 2026 19:07
Fatma Albina U
Çok şükür nerdeyse 5 aydır EVOLVİA RP2 kullanıyoruz bize iyi geldi ek gıda da alıyor kuruluklar kızarıklıklar geçmeye başlamıştı zaten şimdi daha da iyi
Beslenme reddi var mıydı sizde
Mama ya da annesi sütü kabul ettmeme var mıydı daha öncesinde
Fatma A. U.

Fatma A. U.

15 Mayıs 2026 19:44
Sinem Kılıç
Beslenme reddi var mıydı sizde
Mama ya da annesi sütü kabul ettmeme var mıydı daha öncesinde
Evet mama reddi vardı çok uğraştırdı çok
S

Sinem K.

15 Mayıs 2026 19:52
Fatma Albina U
Evet mama reddi vardı çok uğraştırdı çok
Gidip eczaneden alerji maması aldım bilmiyorum doğru mu yaptım ama içecek mi merak ediyorum
Fatma A. U.

Fatma A. U.

15 Mayıs 2026 19:54
Sinem Kılıç
Gidip eczaneden alerji maması aldım bilmiyorum doğru mu yaptım ama içecek mi merak ediyorum
Bize doktorumuz yazdı raporlu yaptı biz öyle aldık kullanıyoruz
S

Sinem K.

15 Mayıs 2026 20:15
Fatma Albina U
Bize doktorumuz yazdı raporlu yaptı biz öyle aldık kullanıyoruz
Ya peki doktorunuz test falan yaptı mı bu mamayı yazmak için hani neye göre verdi
Fatma A. U.

Fatma A. U.

15 Mayıs 2026 20:23
Sinem Kılıç
Ya peki doktorunuz test falan yaptı mı bu mamayı yazmak için hani neye göre verdi
Evet alerji doktoruna yönlendirdi doku testi yapıldı doktorumuz bize bu mamayı yazdı kullanıyoruz süt alerjimiz olduğu kesinleşince devam ettik mamaya
S

Sinem K.

15 Mayıs 2026 20:25
Fatma Albina U
Evet alerji doktoruna yönlendirdi doku testi yapıldı doktorumuz bize bu mamayı yazdı kullanıyoruz süt alerjimiz olduğu kesinleşince devam ettik mamaya
Peki çok teşekkür ederim
Fatma A. U.

Fatma A. U.

15 Mayıs 2026 20:29
Sinem Kılıç
Peki çok teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim geçmiş olsun inşallah sonuç alırsınız
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir