Süt ve Süt Ürünleri Alerjisi
494 görüntüleme
Y
Yaren
17 Nisan 2026 00:06
Bebeğim 35 haftalık doğdu şu an 2 ay 25 günlük. Bebeğim çok kusuyordu ve vücudunda hafif döküntü oluştu doktor süt ve süt ürünleri alerjisi olabilir dedi diyet verdi. Alerjinin belirtisi kusma olabilir mi yoksa boşuna mı diyet yapıyorum?

Fatma A. U.
17 Nisan 2026 00:15
Benim kızımda öyleydi bir sürü doktora götürdüm hiçbiri çözüm bulamadı
Ensonunda şuan gittiğimiz doktora gittik ve süt alerjisi olabilir mamayı değiştirelim 1 ay deniyelim dedi ve gerçekten kızımın vucudundaki kuruluklar kızarıklıklar geçmeye başladı kusması azaldı kakasındaki mukus geçti
Ensonunda şuan gittiğimiz doktora gittik ve süt alerjisi olabilir mamayı değiştirelim 1 ay deniyelim dedi ve gerçekten kızımın vucudundaki kuruluklar kızarıklıklar geçmeye başladı kusması azaldı kakasındaki mukus geçti

Sibel Y.
17 Nisan 2026 00:20

Fatma A. U.
17 Nisan 2026 00:33
EVOLVİA RP2 kullanıyoruz
Y
Yaren
17 Nisan 2026 04:44

Fatma A. U.
17 Nisan 2026 08:32
Ne kadar süre sonra geçmeye başladı?
S
Sinem K.
15 Mayıs 2026 03:25
EVOLVİA RP2 kullanıyoruz
S
Sinem K.
15 Mayıs 2026 03:30
Ayın sonunda geçmeye başladı sabırlı olmak lazım doktor öyle söylemişti haklıymış

Fatma A. U.
15 Mayıs 2026 07:47
Bir de mamayı nasıl temin ettiniz bulamadım

Fatma A. U.
15 Mayıs 2026 07:48
Merhaba alerji tanısı nasıl aldınız acaba bende alerjiden şüpheleniyorum ama kakada mukus yok yüz bölgesinde kızarıklık ve sulu kaka var bir de karnında gürültü çok oluyor gürültülü kaka yapıyor
S
Sinem K.
15 Mayıs 2026 07:50
Geçmeyen kızarıklıklar kuruluklar vardı ve kaksında mukus vardı dediğiniz gibi gürültülü kaka vardı

Fatma A. U.
15 Mayıs 2026 07:51
Peki şimdi nasıl bebeğiniz benimki mama yemiyor memeyi de emmiyor
Y
Yaren
15 Mayıs 2026 07:57
Bizde sadece kusma şikayeti var başka hiçbir şikayet yok. Kilo alımı iyi kaka normal kızarıklık yok. Sadece aşırı kusma alerji tanısı için yeterli mi boş yere mi diyet yapıyorum acaba. Dk 2500 şu an 3 ay 21 günlük 5900.
S
Sinem K.
15 Mayıs 2026 19:07
Çok şükür nerdeyse 5 aydır EVOLVİA RP2 kullanıyoruz bize iyi geldi ek gıda da alıyor kuruluklar kızarıklıklar geçmeye başlamıştı zaten şimdi daha da iyi
Mama ya da annesi sütü kabul ettmeme var mıydı daha öncesinde

Fatma A. U.
15 Mayıs 2026 19:44
Beslenme reddi var mıydı sizde
S
Sinem K.
15 Mayıs 2026 19:52
Evet mama reddi vardı çok uğraştırdı çok

Fatma A. U.
15 Mayıs 2026 19:54
Gidip eczaneden alerji maması aldım bilmiyorum doğru mu yaptım ama içecek mi merak ediyorum
S
Sinem K.
15 Mayıs 2026 20:15
Bize doktorumuz yazdı raporlu yaptı biz öyle aldık kullanıyoruz

Fatma A. U.
15 Mayıs 2026 20:23
Ya peki doktorunuz test falan yaptı mı bu mamayı yazmak için hani neye göre verdi
S
Sinem K.
15 Mayıs 2026 20:25
Evet alerji doktoruna yönlendirdi doku testi yapıldı doktorumuz bize bu mamayı yazdı kullanıyoruz süt alerjimiz olduğu kesinleşince devam ettik mamaya

Fatma A. U.
15 Mayıs 2026 20:29
Peki çok teşekkür ederim
Yükleniyor...