Süt ve Süt Ürünleri Alerjisi
29 görüntüleme
Y
Yaren
17 Nisan 2026 00:06
Bebeğim 35 haftalık doğdu şu an 2 ay 25 günlük. Bebeğim çok kusuyordu ve vücudunda hafif döküntü oluştu doktor süt ve süt ürünleri alerjisi olabilir dedi diyet verdi. Alerjinin belirtisi kusma olabilir mi yoksa boşuna mı diyet yapıyorum?

Fatma A. U.
17 Nisan 2026 00:15
Benim kızımda öyleydi bir sürü doktora götürdüm hiçbiri çözüm bulamadı
Ensonunda şuan gittiğimiz doktora gittik ve süt alerjisi olabilir mamayı değiştirelim 1 ay deniyelim dedi ve gerçekten kızımın vucudundaki kuruluklar kızarıklıklar geçmeye başladı kusması azaldı kakasındaki mukus geçti
Ensonunda şuan gittiğimiz doktora gittik ve süt alerjisi olabilir mamayı değiştirelim 1 ay deniyelim dedi ve gerçekten kızımın vucudundaki kuruluklar kızarıklıklar geçmeye başladı kusması azaldı kakasındaki mukus geçti

Sibel Y.
17 Nisan 2026 00:20
Benim kızımda öyleydi bir sürü doktora götürdüm hiçbiri çözüm bulamadı

Fatma A. U.
17 Nisan 2026 00:33
EVOLVİA RP2 kullanıyoruz