Süt Varmı?
70 görüntüleme
M
Melisa ..
5 Nisan 2026 17:11
Merhabalar. Bebeğimi emziriyorum ama sinirlenip bırakıyor. Süt yokmu diye endıseleniyorum neme cok yumusak, ama sıktıgımda süt gelıyor.
Bu sütüm oldugu anlamına mı gelir?
süt olmadıgını nasıl anlarım? Sağım yapamıyorum
Bu sütüm oldugu anlamına mı gelir?
süt olmadıgını nasıl anlarım? Sağım yapamıyorum
G
Gülsüm K.
5 Nisan 2026 17:22
Aktif emiyor mu ? Ona bakınız bence
M
Melisa ..
5 Nisan 2026 17:33
Aktif emiyor mu ? Ona bakınız bence
G
Gülsüm K.
5 Nisan 2026 17:39
Benimki de öyleydi burnu tıkalı olduğunda emmesi azaliyordu bir de çok gazı oLdugu zaman dediginiz gibi yapıyor. Hala bir cozum bulamadım. Ama bildiğim kadarıyla meme yumuşak bile olsa süt oluyor. Yeteri kadar mı onu tam bilemem. Gazi yoksa ve rahat nefes alabiliyor mu emerken de
H
Hediye D. ..
5 Nisan 2026 17:58
Belli bir aydan sonra göğüsler terbiye oluyor İlk zamandaki doluluk hissi olmuyor. Sağım için cihazınız varsa belli bir müddet sağım yapın miktarına bakın bence. Bir de bebek hızlı emiyor ise ondan da çabuk doyuyor olabilir . Benim bebeğim 1 yaşında . İlk zamanlar çok hızlı ve kısa süreli emerdi sonradan emmek onun için zevkli olunca zevkini anlamaya başlayınca süreler biraz uzadı ama yine de en fazla 5 dk emer. Tamamen meme reddi olmadıkça korkmayın bence
M
Melisa ..
5 Nisan 2026 18:32
Hayır meme reddi değil. Hatta tekrar teklıf ettıgımde alıyor süt akınca yıne bırakıyor. Umarım doyuyordur ya😭 3 aylıkken de mi kısa emerdi benımkı de en gazla bes dakıka. Aktıf emiyor/
Sonrasında sa keyıflı bilemedim ki.
M
Melisa ..
5 Nisan 2026 18:32
Belli bir aydan sonra göğüsler terbiye oluyor İlk zamandaki doluluk hissi olmuyor. Sağım için cihazınız varsa belli bir müddet sağım yapın miktarına bakın bence. Bir de bebek hızlı emiyor ise ondan da çabuk doyuyor olabilir . Benim bebeğim 1 yaşında . İlk zamanlar çok hızlı ve kısa süreli emerdi sonradan emmek onun için zevkli olunca zevkini anlamaya başlayınca süreler biraz uzadı ama yine de en fazla 5 dk emer. Tamamen meme reddi olmadıkça korkmayın bence
H
Hediye D. ..
5 Nisan 2026 18:37
Hayır meme reddi değil. Hatta tekrar teklıf ettıgımde alıyor süt akınca yıne bırakıyor. Umarım doyuyordur ya😭 3 aylıkken de mi kısa emerdi benımkı de en gazla bes dakıka. Aktıf emiyor/
H
Hediye D. ..
5 Nisan 2026 18:40
Sağım yaparsam meme doluken kaç saatte yapayımmsütün olup olmadıgını görmek ıcın.
H
Hediye D. ..
5 Nisan 2026 18:41
Mesela doluluk hissettiğinizde 1 5 dk sağım yapın miktarına bakın aradan 2,3 saat geçtikten sonra tekrar doluluk hissedince bi daha sağın. Miktarı çok az değilse üzülmenizi gerektirecek bişey yoktur. Ben satarken bazen 80 ml bazen 50 ml çıkıyordu . Yediğimiz içtiğimiz ,uyku, dinlenme herşey etkiliyor miktarını
M
Melisa ..
5 Nisan 2026 19:15
Teşekkür ederim. Meme yumusamadan once 3 saat emzirmediğimde sağmıstım yaklaşık 10 dakıka kadar 90 cc cıkmıstı. Ama sımdı göğsüm o kadar yumusadı ki sankı sağılmış da bosalmıs gibi. Sağım yapmaya korkttum😞