Süt Tadı

164 görüntüleme
M

Merve Ç.

2 Ağustos 2026 14:11
Dondurucudan çıkardığım sütlerimde demirimsi bir koku ve tat var bebeğim içmiyor. Biberondan içmeyi de pek bilmiyor , emzikte almıyor. 2 ay sonra işe başlayacağım ne yapabilirim
B

Beyza Ş. ..

2 Ağustos 2026 14:19
Benimde genzimi yakan acı bir tat oluyor icmiyor aynı şey galiba biri yazarsa bende çok merak ettim
Duygu B. B.

Duygu B. B.

2 Ağustos 2026 14:43
Dondurucudan sütü çıkarıp buzdolabına koyduğumuz zaman, donuk süt eridiğinde o gün sağıp da buzdolabına koyduğumuz soğuk sütle birleştirip benmari usulü ısıtıp da verince alıyor bazı bebekler. Ben öyle yapıyorum. Hiç reddetmedi. Bazıları buna rağmen reddediyormuş öyle durumlarda anneler banyo suyuna falan katıyor sütü ziyan olmasın diye.
B

Beyza Ş. ..

2 Ağustos 2026 15:31
Ek gida surecinde kullanayım dedim tadi o kadar geniz yakıyor ki yemiyor veremedim
D

Dilek S.

2 Ağustos 2026 16:38
Malesef tat değiştiği için bebek alışık olduğu tadı arıyor. Hangi yöntemi denerseniz deneyin tadı değişmiyor
D

Dilek S.

2 Ağustos 2026 16:39
Sabah sağdığınız sütü dondurucuya koymadan buzdolabında saklayıp akşam ,akşam sağdığınızıda sabah vermeniz belki bir çözüm olabilir.
M

Merve Ç.

2 Ağustos 2026 16:40
Şimdi taze sağdığım sütü biberonla vermeye çalışıyorum yine içemiyor galiba sütten ziyade emzik ve biberon sorunumuz var
D

Dilek S.

2 Ağustos 2026 16:40
Şırınga kullanabilirsiniz yada anne sütü kaşığı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir