Süt Saklama

49 görüntüleme
S

Sema K. ..

8 Ağustos 2025 08:19
+4 derecede iki gün bekleyen süt no frost dondurucuda doldurulur mu, saklama süresi ne olur
S

Seda Ö.

8 Ağustos 2025 09:03
Herkese merhaba benim de dondurucu da sütlerim var, derin dondurucu kısmında yaklaşık 4-5 aydır bekliyor. Onlarla ne yapabilirim ? Ne zamana kadar saklayabilirim ? Ve yoğurt yapılır mı ? Uzman birisinden yardım istiyorum teşekkür ederim
T

Tuygun T. Ö.

10 Ağustos 2025 22:38
Süt 4 derece buzdolabında 4 güne kadar bekleyebilir oda sıcaklığında22-25 derecede en fazla 4 saat . tabiki 4 gün geçmeden dondurucuya atabilirsiniz -18 derecede 6 ay kadar ömrü var dondurulan süt cözülüp ısıtıltıldan sonra tekrar dondurulmamalı ve tekrar ısıtılmamalı
T

Tuygun T. Ö.

10 Ağustos 2025 22:40
Dondurucudan bir gece önce çıkarıp buzdolabına koyuyorum kendiliğinden çözünüyor. Bebeğime vermeden önce durumuna bakıyorum ısıtıyorum hafif bir koku oluyor sabunsu o lipaz enziminden kaynaklı gayet normal endişelenmeyin, eğer görüntüsü kesik süt gibiyse asla vermıyoruz . Çözülen süt tekrar donmamalı yada ısıttıgınız bebegınız 2 3 saat içinde içemedi artık tekrar ısıtmayınız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir